Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Renklerimizi Paylaşalım

Kendi saçım, siyaha yakın koyu kahve; arada bir boyasam mı diye düşünüyorum ancak sonra vazgeçiriyorum kendimi. Ama yanlış anlaşılmasın boyaya karşı değilim, kişi kendini en mutlu nasıl hissediyorsa onu yapmalı ki yakışana da acayip yakışıyor bazı renkler (Örneğin Deniz Seki'nin "Sana sığınıyorum" klibindeki saç rengi muh-te-şem, Sana Sığınıyorum (Deniz Seki) - YouTube )

şu an saçım koyu kahve bi değişiklik istiyorumm beyaz tenliyim hangi renk olsun karar vveremedim yaaa

Bu da benim saç rengim :)

saçların süperde bu nasıl bir altın sarısı ya hiç ama hiç dorelik yok gibi , altın sarısında dorelik olur nevacolur ın açık altın sarısıysa eğer boyanın üstündeki resimdeki bile doreli bir renk formülünü bizimle paylaş lütfen sanada kocaman vbravo valla

Son düzenleme:
ben palette açık kumrala boyuyorum herkes saçımın rengini soruyo koyu siyahtan döndürdüm kendim hemde şimdi sadce dip boyası yapıyorum doğal duruyor

arkadaşlarr rapunzeeelin boya markasını öğrenen arkadaşlar bizle paylaşabilir mi lütfen..sonuçta reklam olmaz zaten hepimiz yazıyoruz kaç numara ve hangi marka ile boyadığımız değil mi?

buda benim rengim diplerim fena geldi şuan rapunzelin rengini istiyorum bende hangi markayı kullanıyo öğrenen arkadaşlardan biri banada yazabilirmi

Eklentiler

• $Görüntü065.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
bayanlar ben saçımı hiç boyatmadım, artık bi değişiklik olsun istiyorum, hevesimi alayım. çikolata kahve falan düşünüyorum ama direk üstüne boyatsam açtırmadan falan olur mu istediğim renk? hiç bilmem bu konuları :) bir de rengini kaybeder diyorlar ne düşünüyosunuz?

ben uzun zamandır siyah boya kullanıyodum ve yakıştığını düşünüyodum.doğal saçım küllü kumral.karar verdim boyamicam artık.valla doğal saçınız neyse öyle kalsın.hem saç yıpranıyo boyayla.

evet saçları çok güzel reklam olmasın demiş ama saçınn bakımını yazmış rengini yazmış bunlar reklam degılmi :)

artı faydalı olmucaksa neden koymuş o rengi ? :)
ve bu renk herkezı aldatmış altın sarısı kesınlıkleeeeeeeeeeeee degil altın sarısını onun saç dipleri koyu bıkere boyadıgı zaman turuncu olur % 100 orielle açılmış o saçlar bi kere arkdaşllar yıllarca bende kullandım 15 yıl kadsar ortalama bende kendım yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…