Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Renklerimizi Paylaşalım

Bi de onu dene bakalım bence kışın dene şimdi yazın da kendi sacına dönersin
Bende kızıl istiyorum cok ama böyle actırmısken rengini bozmak istemiyorum galiba biraz daha acık renk yapıcam

ilk fotoğrafta palette 9.0 sarı kullanmıştım 4 ayda anca bu renk oldu 2.de kuaförde koyu kestaneye döndürdüler 6 ay sonra 3.de koleston 8.0 açık kumral kullandım ve 1.5 ay geçti dün kuaförde organik açıcı(ilk defa açıcı kullandılar) ve palette 9.0 sarı ile bir rengi karıştırıp bu rengi yaptılar (son foto) daha alışamadım

Son düzenleme:

Canim cok begendim sac rengini, nasil elde ettigini paylasabilir misin?

Evet Slania'm küllü sarı
Hayır yok aradaki beyazlık yüzümün yan tarafı

O zaman senin 9.1 ya da 10.1. Benim 8.1 civarinda bir renk. :82:
Ben beyaz balyaji cok severim. Bu kizce acaba bi ara beyaz balyaj mi yaptirdi diye düsündüm.

Dogal saclarima kavusunca 9.0 sariyi ben de kullanmayi düsünüyorum.
3. resimdeki gibi bir renkti benim dogal sacim ama diplerden koyu geliyor. Umarim acilir rengi...

aklımdaki bu renk değildi ama çok severek kullanıyorum,
bir ay daha kullanayım kumral boyatacağım

ilk fotodakı sacının rengıı cok guzelmısss

birbirinden güzel sarılarrrr bende istiyorum ama koyu kahve saçlarım var nasıl olcek bu işlenste istiyorum ama çokmu yapay olurum bilemedim şimdi

Son düzenleme:
Acık kumral saclarımı sevgilim istiyor diye bugün koyu kumral yaptım o da kardesi yüzünden beni azarladı yarın görüscktk sürpriz yapcktm güya iyi halt ettim canım saclarımı mahvettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…