Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengini açtırmak.

blankspace1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
404
147
Saçlarımın rengini kuaförde açtırmak istiyorum, daha önce deneyen var mı? Memnun kaldınız mı?

Son düzenleme:
hic deneme kuafor cok yıpratıyor bana göre uzun zaman alsada boyayarak acmak en mantıklsı geliyo bana ben her rengi elde ettim şimdiye kadar

Boyayla saç açma işi Nasıl oluyor. Mesela ben kumral saç istiyorum ne açık ne koyu. Yani bir sefer boyadım 7.1 ile bir daha kine ne Zaman boyayayım 1 ayı geçti boyayalı. Ayrıca istediğim rengin bir ton daha mı açığını alayım 8.1 gibi mesela

Saçlarımın rengini kuaförde açtırmak istiyorum, daha önce deneyen var mı? Memnun kaldınız mı?
Canım ben kuaföre güvenmedim evde kendim bleach powderla açtım zor bir iş birde ister kuaför ister evde açtır saçların barbie bebekleri gibi yapay hissiyat veriyor ele gelince yada misal sarıya boyuyacaksın arada bi kaç tel naylon gibi parlayabiliyor

Boyalarda bir miktar açıcı vardır bide genelde kuaförde bile platin saçlara dore tarzı renklendirilip boyanan bi saç rengi koyu saçları doreye kadar açıp boyuyolar yani koyu saça boyadın mı tam vermez rengi ben 7.1 ve 7.0 karıştırdım saçımı boyarken küllü olmasına rağmen dore yansımaları oldu yani koyu saç ve açık saç için ayrı tarifleri var ama açık veya orta tonda istiyorsan 8.1 8.0 gibi boya 7 numaralar koyudur. Açma olayına gelince kahverengiden sonra gelen kısacası 7 8 üstüne doğru renkler açıldıkca içinde bulunan açıcı oranıda artıyor o yüzden zamanla boyadıkcada saç rengin açılıyor birazda sabır işi birde 1 ay bekletmeden boyaman lazım boya aktığında zaten eski rengin geliyor açılmaz yani rengi en fazla 1 veya 2 hafta sonra boyaman lazım buda saçıda yıpratabilir yani ve dikkat et kutulardaki gibi çıkmıyor renkler genel olarak alıcağının bı tık üstünü alırsan daha iyi olur

Teşekkür ederim cevabınız için evet sanki bende ki renk gitti gibi :))) saçlarımın uçlarını kestirsem iyi olacak galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…