- 18 Ekim 2023
- 11
- 9
- 1
- Konu Sahibi Sacimlabasimderttee
-
Üye ismine güldüm istemsiz, zihnimde Selami Şahin'in "seninle başım dertte" şarkısı yankılandıMerhabalar ve iyi akşamlar
Dünyada binlerce dert var benimkisini ufak bir şey biliyorum ancak insan bazen küçük şeyleri kafaya takıyor işte. Saçlarımı evde kendim boyamak istedim ama boyadıktan sonra bekleme sırasında topuz yaparak beklediğim için böyle anlamsız alacalı bulacalı oldu saçım :) her gören de fark ediyor maşallah. Bir kez daha boyadım ama yine kaldı bu geçişler. Bu saç evde nasıl düzelir bilginiz var mıdır? Sevgiler herkese...
Üye ismine güldüm istemsiz, kulağımda Selami Şahin'in "seninle başım dertte" şarkısı çaldı
Geçen sene kuaförde aralara renk attirmistim onun üzerine kumral boyadım. Aralardaki açık renkler geçen seneden :)Açıcı sürüp mü topuz yaptınız? tek renk boyaysa bu nasil oldu
Topuzla ne alakası var o zaman kıvırcıkların saçları garip gurup bir şey olması lazım. Kuaför boyayamamış.
Sabit Akkaya 'ya gitMerhabalar ve iyi akşamlar
Dünyada binlerce dert var benimkisini ufak bir şey biliyorum ancak insan bazen küçük şeyleri kafaya takıyor işte. Saçlarımı evde kendim boyamak istedim ama boyadıktan sonra bekleme sırasında topuz yaparak beklediğim için böyle anlamsız alacalı bulacalı oldu saçım :) her gören de fark ediyor maşallah. Bir kez daha boyadım ama yine kaldı bu geçişler. Bu saç evde nasıl düzelir bilginiz var mıdır? Sevgiler herkese...
Saçlar kötü durmuyor, ne çirkin saçlarla sokakta dolaşanlar var
Işıltı yapmıssın gibi duruyor
Aaa o neymiş öyle. Araştırayım. Teşekkür ederim :)))Eski boyayi sactan cikartan bir sey var burada (color b4 adi; Türkiyede satiliyor mu bilmiyorum, ben avrupadayim). Öyle bir sey kullanip üstüne tek renk boya yapabilirsiniz. Cok kötü kokuyor ama. O yüzden cam acilan bir yerde yapin :).
Yada tek care kuaföre gitmek. :)
Dalgalı/at kuyrugu gezin belki daha az gözükür yada birdaha renk attırın çok rahatsız ediyorsa. Ne kadar boyasanız da koyu renk akıp alttaki sarılar gözükür bence.
Youtube'da cok videolar var (bir coguda cok komik cünkü saclarini maf edenler nasil kurtardim diye video paylasiyorlar :)). Izleye bilirsiniz.Aaa o neymiş öyle. Araştırayım. Teşekkür ederim :)))
Bence saçın kötü durmuyor ışıltı attırmış gibi dert edicek bi durum yok bence,Merhabalar ve iyi akşamlar
İstemiyorum aslında ama gözüm alışmazsa mecbur heraldeKoyu kahve boyayın tamamen kapanır. Tabi koyu kullanmak istiyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?