Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengimi Değitirmek İstiyorum Yardım !!

Vintagekafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
15
1
31
Merhabalar benim saç rengim şuanda tarçın rengi ve ben

Bu saç rengine dönmek istiyorum.Açık kumral 8.1 sanınırım ama saçım kızıl olduğu için açılırken bir sıkıntı yaşarmıyım acaba şimdiden teşekkürler :)

Nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama ben ankarada"yım kuaförüm bu konularda uzman istediğiniz rengi çıkartır size ben yıllardır boyatyorum ve çok mutluyum tavsiye ederim dizede.

Bir kuaföre sorduğumda '' küllü açık fındık kabuğu rengi ''dedi böyle bir renk var mı yahu !! Arkadaşlar lütfen yardımcı oluuuuun

Tarçın rengi olduğu için evde tutturman zor olabilir. Ben de bu rengi çok seviyorum. Benim saçım hiç boyalı değil koyu kumral koleston küllü sarı sürsem direk tutar mı sizce?

Her sorduğum kişi farklı bir renkten bahsediyor ama coğunluk resimdeki sanatçının eski saç rengi platin olduğu için küllü rengin akıp bu hale geldiği yönünde kuaföre gideceğim artık yapıcak birşey yok :) Yinede teşekkür ederim

Saçların kızıl olduğu için açılırken bir miktar yıpranma elbet olacaktır bundan kaçışın malesef yok. Ama işinin ehli bir kuaför bulursan bu yıpranmayı en aza indirebilirsin. Yalnız bu saç rengi çok yeşilimsi duruyor. Bana pek 8.1 gibi gelmedi nedense.

saçlarım açık kahverengiydi boya aktı yani çok hafif kızıllık var belirgin bile değil artık.Emin olmak için yarın bir kuaföre daha sorup sonucu paylaşırım :) teşekkür ederimmm yinede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…