• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi değiştirmek istiyorum.Renk konusunda fikir verir misiniz? (resimli)

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
hemen yarın saç rengimi değiştirmek istiyorum.ne olur önerilerde bulunur musunuz? çok ihtiyacım var fikirlerinize. resim ekleyim.

$167627_1709105124165_1134181577_1945213_1613529_n.jpg

:61:

kesinlikle palette deluxe altın karamel yüzüne canlılık verir ve çok yakışır ben ilk kuaföre boyattım beceremedi koyu karamel oldu hemde hiç açtırmadan sonra ben kendim boyadım süppper oldu tavsiye ederim hemde hemen akmıyor çok canlı tutuyor bak bunlarda eski sıcak çikolata Eki Görüntüle 194489 buda yenisi altın karamel $altın karamel.jpg

kesinlikle palette deluxe altın karamel yüzüne canlılık verir ve çok yakışır ben ilk kuaföre boyattım beceremedi koyu karamel oldu hemde hiç açtırmadan sonra ben kendim boyadım süppper oldu tavsiye ederim hemde hemen akmıyor çok canlı tutuyor bak bunlarda eski sıcak çikolata Eki Görüntüle 194489 buda yenisi altın karamelEki Görüntüle 194493

tek renk olsun istemiyorum aslında :)

o zaman bronz kahve üzerine bal köpüğü ışıltılar attırırsın ama yoğun değil o da yakışır

kahvenin tonunu biraz da actırıp üstüne balyajlar yakısır.mesela fındık kabugu üzerine koyu sarı ısıltılar.

kesinlikle palette deluxe altın karamel yüzüne canlılık verir ve çok yakışır ben ilk kuaföre boyattım beceremedi koyu karamel oldu hemde hiç açtırmadan sonra ben kendim boyadım süppper oldu tavsiye ederim hemde hemen akmıyor çok canlı tutuyor bak bunlarda eski sıcak çikolata Eki Görüntüle 194489 buda yenisi altın karamelEki Görüntüle 194493

Sende bu altın karameli ne kadar beğendiysen artık herkese bunu öneriyosun canm bnm ya,bencede çok güzel bi renk..bana gidermi acaba?beyaz ten,koyu kestane saç,açık kahve göz..?hiç boyamadım bide saçımı..

evet ya öyle oldu bu ara bu sene karamel yılı birde ondan ben paylaşmayı severim :9: sanada yakışır beyaz tenlisin süppper olur cnm boya pişman olmazsın

karamel konusunda uzmanlaşmış arkadaşlara bir sorum olacak.saçlarım çikolata kahve ama aktı baya.
koyu bir karamel istiyorum ama koleston perfect serisinden.aşağıdaki iki rengi karıştırırsam olur mu?

bd1cc406883634ff373b92d367465d40_5.png

9895136f5b06bac74a586731d96a84e1_5.png

bence 2 8 i karıştır 7 ye hiç bakma zaten zemin koyu o 7 yle dahada koyu olur bunlar nasıl karamelmiş sarı karamel galiba hiç turunculuk yok

ışıltılı kahve tonlarını kullanbilirsin

koleston perfectte 7/73 orta altın kumral diye bir renk aldım.bu nasıl bir renk olur acaba?koyu karamele yakınmı?öff delircem kafam karıştııı.
sadece koyu bir karamel istiyorum.çikolata kahve ile karameli karıştırsam.şu an da da çikolata kahveyim ama aktı çok.diplerim başka renk olur mu?

çikolata kahve çok koyu zaten karamel açık karamel mi altın karamel mi ikisini karıştırırsan çok koyu olur cnm istersen daha açık bir kahveyle karıştır bana kalsa hiç karıştırma zaten zemin koyu olduğundan koyu tutar merak etme

Back