• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi açmama gerek var mı?

mutsuzprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
263
1
96
Ankara
selam kızlar saçlarımı en son palette 5-60 a boyadım 4 ay oldu üstler daha açık uçlar koyu malesef:20:uçlarını garnier 11/1 le boyamayı düşünüyodum sonrada koleston 7/77 ama oturduğum yerde bulamadım garnieri bunun yerine koleston 12.0 denemeyi düşünüyorum yarın markette varsa tabi, ama açar mı emin değilim!! kaldı ki bulamayadabilirim yada uçlara açıcı mı uygulasam ama hiç kullanmadım daha önce bide saçlarımı uzatmaya çalışıyorum yıpratmakta istemiyorum direk 7/77 boyamasm tutmaz dimi kızlar?

açma işlemine girme sakın. profesyonel el isteyen bir iş o. nasıl çıkacağı belli olmaz. sıcak çikolatadan sarıya hemen nasıl geçmeyi düşünüyorsun. o kusar gibime geliyor. kızıl hemen geçmez kesildikçe gider.yavaş yavaş değiştir bence. ilk kahveden başla kızılı nötrle yada koyu yada normal kumraldan (küllü olursa daha iyi olur diyorlar) sonra daha açık tonlara geç ama (dore olsun)sağlam gitmek en iyisidir. kuaföre git bence ışıltı attır daha iyi. ziyan etme saçını.

açma işlemine girme sakın. profesyonel el isteyen bir iş o. nasıl çıkacağı belli olmaz. sıcak çikolatadan sarıya hemen nasıl geçmeyi düşünüyorsun. o kusar gibime geliyor. kızıl hemen geçmez kesildikçe gider.yavaş yavaş değiştir bence. ilk kahveden başla kızılı nötrle yada koyu yada normal kumraldan (küllü olursa daha iyi olur diyorlar) sonra daha açık tonlara geç ama (dore olsun)sağlam gitmek en iyisidir. kuaföre git bence ışıltı attır daha iyi. ziyan etme saçını.

canım amacım sarı yapmak değil zaten uçlardaki koyu bölümü bi iki ton açmak daha sonrada ışıltılı kahveye boyamak

anladim cnm.ama uclar az degilms..acma islemi uygulamak istemezsen direk boyicaksan küllü ack bi renk oneririm..

Back