Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamasaç rengim ve istediğim renk... "resimli"
o zaman ilk önce ince ince üstlere balyaj attırayım çünkü az yıpransın istiyorum sonra buna boyayaım değilmi canım?
boyadıktan sonra röfle olmaz hem çok yıpratır değilmi?
ben bu saç renginde röfleye rastlamadım kafamçokkarıştı belki röflenin üzerine boyanmıs olabilir bir kaç kısımda acık renkler var ama röfleli olmadığı kesin
mesaj sayım yetersiz olduğu için özel mesaj gönderemiyorum burdan yazıyorum umarım görürsün
sewengirl .!.:
MERHABA
KAREN GİLLAN SAÇ RENGİ Nİ YAPMIŞSIN SANIRIM GİNGER Mİ NE :)
HANGİ BOYA VE RENKLE YAPTIN NASIL OLDU MERAK ETTİM BEN ÇOK BEĞENDİMDE O RENKLE İLGİLİ BİR BOYA BULAMADIM
öncelikle senin doğal saç rengin açık mı koyu mu onu söyle bana
bak benim ki koyu kumraldı-fındık kabuğu arası bişiydi, aralarda hafif sarılar da vardı. palette tarçın bakır 8.77 ile bir kez boyadım kızıla yakın bi turuncu çıktı ortaya ama bi iki kez yıkayınca açıldı ama cansız görünüyodu, ikinci kez boyadım yine kızıl oldu ama 3-5 yıkamada istediğim ginger tonuna baya yakın daha doğrusu saçımın alabileceği en uygun tona ulaştım. daha açık renk istiyosan da ya saçlarını önceden kuaföre falan açtıracaksın ya da boyanın içine biraz sarı boya katacaksın. Saçların zaten açık renkse kutunun üstündeki yakın bi renk tutar
Fiyatı da 5 tl, watson's dan bi tanesini 7,5 tl ye almıştım içim gitti (x
normalde fotodakilerden daha canlı bi renk aslında ama nedense fotoğraflarda daha koyu çıkıyo