• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sac rengım benı boguyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyz89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
X

xyz89

Ziyaretçi
saclarım sıyah daha yenı boyadıgım ıcınde cok on planda kapkara duruyo baska renge de cevıremıyorum tutmuyo su saclar hıc bır rengı tutmuyo ne yapsamda tamamen kendı rengıne dondurebılsem yada acsam rengını ama cesaret yok nasıl basklayacam bu konuda tecrubesı olan baya kısı vardır yardımınıza ıhtıyacım var beklıyorum aciiil cevap:gitme:

Canım bende saçımdaki platin balyajı kapatmak için siyaha boyadım.İlk boyandığında kapkara oldu ama sonra aktı şimdi kapkara değil.Gün geçtikçe rengi açıldı.Çok doğal duruyo.
Sen yeni boyamışsın saçını kolay kolay açamazsın boyanın akması lazım.
Yada işin ehlisi bir kuaför bulup açtır ama Orial kullanacak saçların yıpranadabilir.
Beyaz sabun akıtıyo diyo okumuştum saç topiğinde

hımmm bunu ogrendıgım ıyı oldu sonra kepek yapmasın beyaz sabuunnn

hımmm bunu ogrendıgım ıyı oldu sonra kepek yapmasın beyaz sabuunnn

Canım istersen iyice araştır.Ben beyaz sabun kullanmadım o yüzden bilmiyorum.:umursamaz:
Sadece okuduğumu hatırladım saç topiğine bak bakalım biiyerimseniben

ben beyaz sabun kullandım..sonra şampuan krem falan her zamanki gibi yaptım sabunun ardından baya akıttı bişide yapmadı ....bide çamaşır makinası detarjanı tamamen akıtıyo die duymuştum ama cesaret edip deneyemedim o neredeyse tamamen akıtıyomuş.........

beyaz sabun kullandıktan sonra bi şampuan bi de krem yaparsan bişi olmaz..zaten sadece sabunla saçlar iğrenç, yapış yapış ve kaskatı olur, tabi saçın buna alışık diilse...

ya gercekten camasır deterjanı tamamen akıtıyo mu bu gercek mı

beyaz sabun baya etkili ben de akıtma çabası içindeyim işe yaramıyo diyemem =) bi de yeni boyanmış saçı kusturabiliolarmış kuaförler zarar vermeden. gidip bi danış bence

Back