• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi

Supraysmdfk

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
110
35
13
23
Herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım
Saçlarımı hiç boyatmadim boyatmak istiyorum hayatımda değişiklik istiyorum kendimi toparlamam gereken şeyler var biraz kendime güvenmek istiyorum buğday tenliyim nasıl bir saç onerirsiniz bakımı zormu ne kadarda bir boya gerek
Herkese şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻

Herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım
Saçlarımı hiç boyatmadim boyatmak istiyorum hayatımda değişiklik istiyorum kendimi toparlamam gereken şeyler var biraz kendime güvenmek istiyorum buğday tenliyim nasıl bir saç onerirsiniz bakımı zormu ne kadarda bir boya gerek
Herkese şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻
Ben doğal saçıma ombre yaptırdım çok çok güzel oldu ama bidaha yaptırmayacağım bakımı aşşırıı zor boyalı saç bildiğin oyuncak bebek saçı gibi oluyor önceden saçımı şampuanlar çıkardım şimdi mor şampuan sür bekle bekle ardından şampuanla ardından saç kremi duştan çık serumunu sür saç açıcı sprey sık kurutmadan kendi saçın gibi kurumaz hemen kurutmaya ugras bu sefer kabarsın hadi bakalım düzleştir. Çok zor bidaha asla 😂

Ben doğal saçıma ombre yaptırdım çok çok güzel oldu ama bidaha yaptırmayacağım bakımı aşşırıı zor boyalı saç bildiğin oyuncak bebek saçı gibi oluyor önceden saçımı şampuanlar çıkardım şimdi mor şampuan sür bekle bekle ardından şampuanla ardından saç kremi duştan çık serumunu sür saç açıcı sprey sık kurutmadan kendi saçın gibi kurumaz hemen kurutmaya ugras bu sefer kabarsın hadi bakalım düzleştir. Çok zor bidaha asla 😂
Aa ama ben neredeyse vazgeçtim galiba baya gözüm korktu bir de durmak bilmeyen bir çocukla ne yaparım

Hmm peki hangi tonlar gider sence ne tavsiye edersin ama güzel olsun az takılıp sonra ev şekli işte😅
Valla hiç bir fikrim yok kuaför arkadaslar daha iyi anlar bulunduğun yerde kuaföre gidip danış istersen ama ne renk yaparsan yap ayda 1 dip boyası istiyor doğal gibisi yokk

Bu biraz saç tipiyle biraz da ne kadar yıprandığıyla alakalı bir durum. Ben de sarı saç kullandım ama bu kadar zahmetli değildi benim için. Zaten mor şampuan haftada bir kez kullanılmalı.

S Supraysmdfk buğday tenliyseniz size sombre yakışır. Dip boyayla uğraşmaktansa en güzeli sombre😊

Hadi ya evet o işlem galiba akıtma da olabilir emin değilim yine de bildiğini yap saç psikolojiyi çok etkiliyor cnku
Kesinlikle etkiliyor😂 saçlarıma asla kıyamazdım simdi her ay ucundan ucundan kestiriyorum. Yani saç boyama işi bakımı seven kadın işi ben çok yoruldum bu saçla ona göre iyice düşün taşın eziyete dönüşüyor

Bu biraz saç tipiyle biraz da ne kadar yıprandığıyla alakalı bir durum. Ben de sarı saç kullandım ama bu kadar zahmetli değildi benim için. Zaten mor şampuan haftada bir kez kullanılmalı.

S Supraysmdfk buğday tenliyseniz size sombre yakışır. Dip boyayla uğraşmaktansa en güzeli sombre😊
Hmm öyle mi oluyor sombe ayy hiç bişey bilmiyorum ya bu konularla ilgili peki sombre hangi ton tavsiye edersiniz

Kesinlikle etkiliyor😂 saçlarıma asla kıyamazdım simdi her ay ucundan ucundan kestiriyorum. Yani saç boyama işi bakımı seven kadın işi ben çok yoruldum bu saçla ona göre iyice düşün taşın eziyete dönüşüyor
Ayy vallahi istiyorum da yemiyor da ne olacak bu halim bide ince telli korkuyorum yanacak diye

Yanmaz hiç boya yoksa benimde İNCE telli ama çocukla bakım yapamazsan eski halindende beter oluyor bide boya makyaj istiyor valla bence zamanı bol olan boyatsın ben yetişemedim😂
Amaninnnn hiç vakit yok ben zaten toplanmak için istiyorum ya boya eyvah eyvah o zaman boya yaptırıp kalıcı bb + dudak renklendirme + kalıcı eyeliner de yaptirirmak gerek e buna da nakit yok😅

Back