Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi oksidanla açılabilir mi

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
805
selam kızlar, ben 2 tane oksidan ( 30 volüm) ve sarı renginde 9.0 saç boyası aldım tüp şeklinde, saç rengimin sarı olmasını istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum çalışan kıza sordum ancak ben de bilmiyorum dedi. saçımın turunculaşmasından çok korkuyorum, şuan ki saç rengim koyu kestane. Yardımcı olur musunuz?

selam kızlar, ben 2 tane oksidan ( 30 volüm) ve sarı renginde 9.0 saç boyası aldım tüp şeklinde, saç rengimin sarı olmasını istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum çalışan kıza sordum ancak ben de bilmiyorum dedi. saçımın turunculaşmasından çok korkuyorum, şuan ki saç rengim koyu kestane. Yardımcı olur musunuz?
Oksidan kremdir o, acmak icin oreal almaliydiniz bir de. İkisini karistirip saciniza surup bekleteceksiniz. Sonrasinda boyama yapacaksiniz

Sadece Oksidanla açamazsınız . Çok cirkin bir turuncu olur sakın denemeyin. Saç açıcılar var onlardan almanız gerekir ki evde bilmeyen biri asla yapamaz . Saçlarınız yanabilir .

ele bulaşan saç boyası nasıl çıkar sizce alakasız biraz ama kusura bakmayın poşet eldiven patladı komple boya kaldi fikriniz varmi

X