- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
merhaba.ben saçlarımı boyatmak istiyorum ama çok kararsızım.şuan saçımda boya yok.esmerim saç rengim de fazla koyu değil kumral gibi.gölge mi yoksa krepe balyaj mı karar veremedim.ışıltı da olabilir doğal olmalı. bir fikir istiyorum?
miriana cnm teşekkür ederim.bu boya ne kadar açar benim saçımı ne renk olur acaba?
bi de diplerim koyu kestane diğer kısım bal köpüğü gibi ya.onlara ayrı ayrı mı uygulamak lazım?mesela diplere sürüp 15 dak bekletip sonra bal köpüğü gibi olan yerlere mi süriim acaba ? eyvahedigeldismile
cnm bir de şu linkte bir şey gördüm.loreal majiblond serisine rastladım ve çok hoşuma gitti.
%12lik oksidasyon ile kullanılıyormuş.
http://www.pro-sprzet.pl/foto_towar/maxi/1542_1.jpg
burda 900s çok hoşuma gitti.açma işlemi olmadan uygularsam ne renk olur canım o turuncu kısım ve diplerim?zararlı mı acaba onlar yani.farklı bi oksidasyonla falan uygulasam nasıl olur acaba mafoldumben
http://www.lorealprofessionnel.co.uk/_en/_gb/products/feature/majiblond/cool-blondes.aspx?tc=Navigation^Nav_Products^Nav_whats_new&?tc=Navigation^Nav_Products^Nav_whats_new&&
şu da kendi istelerinde renkler.
Merhaba Miriana saçlarımda şu anda lorealin akaju kahvesi var ama bunu koyu kahvenin üzerine yaptım bir hafta önce.Evde kendim bu rengi nasıl elde edebilirim
hangı resım canım? krepe saçı tarakta tıftıtip uçlarına yada dagınık aralara balyaj atıyorlarteşekkürler canım.bu resimdekini saç güzel çok doğal duruyor benim kendi saç rengim de gölgenin altındaki saç rengine benziyor zaten.ben esmerim bana gider mi?krepe balyaj nasıl oluyor?
öncelıkle karşılıklı guven şart beybim sempatiksalakcinni benım hıc önerılerımden memnun kalmayan olmadı eh işte dıyen bıle olmadı :umursamaz: saçının orjınalı koyu kestane uçlarda sarı kızıllar varsa sen loreal exelance kestane ıle boya..yanı önce uçlardan başla sonra dıplerden..sımdı sana koyu kumral versem o uçlardakı renk yıne akacak onu soylıyım..kestanede koyudur ama ıyı kapatır sıyah kesınlıkle deıl ama cok bekletme uclardan başla ama solım bence sen 2 ay bekle ole balyaj attır..cunku unutma acık renk ıstıosan balyajı yıne sılme işlemı yaparlar yorulur ama bal köpüğü ıstersen balyajı olabılır..slm mirii
bşi sorucam sana daha önce belirtmiştim saclarımın uclarında 8 aylık akmıs hatta artık birazda kızıla dönmüş platin sarılıgında röfle var..saclarımın rengi koyu kestane..sac rengimin tonunda bir renkle röflelerimi tamamen kapatmak istiyorum boyadıktan sonra cok koyu bir renk olsun istemiyorum aynı sac rengimde olsun..cünkü daha sonra platin sarısı balyaj attıracagım diplerimden yine saclarım gelirse farklı tonlarda balyaj olsun istemiyorum.hani şimdi kuaföre gidince bir renge boyayıp bir hafta sonra balyajını atacak ama ben daha önceden boyayıp öyle kalmak dinlendirmek istiyorum 1 ay sonra gidip balyajımı atıracagım dedigim gibi bir ay sonra boyattıgımda dipleriyle renk farkı olmasın...
eger tavsiye ettigin birenk olurda saclarımı cok koyu yapar yada cak fazla renk farkı olursa bende gelir seni boyarım ona göre:jeyyar:
şimdi tavsiyelerini dinliyorum
canım ayrıca çok fazla yoğun istemiyorum birde çizgi çizgi olmasını istemiyorum.kimi ortadan başlıyor kimi dipten o şekil olan gölgelerden ya da adı herneyse krepe balyaj mı bi fikrin var mı
akaju kahve kızıl gibi mi yoksa kumrala mı yakın
Teşekkür ederim Miriana.Karamelle akaju kahveyi karıştırmak iyi bir fikir gerçekten.Ama silme işlemi yaptırmak istemiyorum canım,karamel için hangi markanın kaç numarasnı tavsiye edersin?
tatlım bnm saçlarım ince telli dalgalı ve koyu kahve rengi
yıkadığım zaman maşa yapmış gibi oluyo ama her zaman aynı şekli yakalayamıyorum
saç nemli iken üzerine yatmak saçı daha dalgalı8 yapar mı acaba
bir de ben saçlrımı arasıra düzleştirmek istiyorum ama saçımın şekli bozulacak galgası gidecek giye korkuyorum böyle birşey mümkün mü acaba
bir de ben esmerim şu saç bana olur mu nasıl ayakalayabilrim bu rengi
çok soru sordum galiba şimdiden teşekkürler
öncelıkle karşılıklı guven şart beybim sempatiksalakcinni benım hıc önerılerımden memnun kalmayan olmadı eh işte dıyen bıle olmadı :umursamaz: saçının orjınalı koyu kestane uçlarda sarı kızıllar varsa sen loreal exelance kestane ıle boya..yanı önce uçlardan başla sonra dıplerden..sımdı sana koyu kumral versem o uçlardakı renk yıne akacak onu soylıyım..kestanede koyudur ama ıyı kapatır sıyah kesınlıkle deıl ama cok bekletme uclardan başla ama solım bence sen 2 ay bekle ole balyaj attır..cunku unutma acık renk ıstıosan balyajı yıne sılme işlemı yaparlar yorulur ama bal köpüğü ıstersen balyajı olabılır..
loreal exelance 4 numerooo
canım ozaman dedıgım gıbı saçı tarakla tiftıtıyorlar bölece sacın bellı aralıklarına dagınık şekılde dogal balyajlar atıyorlar..bal köpüğü olabılır kendı doğal saçına sen zaten anlatırsın doğal ışıltılar ıstıyorum belırgın ıstemıyorum dıye krepe ıle yapmaları gerektıgını soyle bırde saçın uç kısımlarına yogun balyaj ıstıyorum de gunesten acılmış gbı..akajuyu dıger arkadasa soledım ben turuncu yansıma vardır onda..senlık deıl yanı
canım amonyaksız serısınde o renk var ama sana uyarmı bılmem..amonyaksız tutmayabılır..saç yapına baglı..
bal köpüğü var ..
estagfurullah canım..banyodan cıktıktan sonra şu fön makınelerın vıgosu vardır geniş onla saçını 7.24 surdukten sonra şekıllendırebılırsın..ayrıca saç köpüklerı banyo sonrası cok işe yarıyor..yukarı dogru avcunla sıkarak bırakacaksın..duzlestırcegınde saçın şeklı neden bozulsunkı canım..yuksek oranda bır yıpranma olursa ancak uçları bozulur oda zor ıhtımal sac dıpden dalgalı gelıyor şeklı bozulmaz merak etme..
saçın koyuysa o renk sılme işlemı ile yapılır karamel boyanır sonra aralarına ınce sarı balyajlar atılır
[
slm Miriana... öncelikle bu harika başlık için teşekkürler :) herkese yardım etmen, tek tek mesajlara cevap verip ilgilenmen çok güzel. benim renkle ilgili bir sorum olacak. saçımda önce röfle vardı. röfle üzerine altın karamel + fındık kabuğu karıştırıp boyamıştım. saçımın son hali resimdeki gibi. biraz koyu. ben daha açık bir karamel istiyorum, sarıya dönük. ayrıca bu parlaklığını yitirmeden. daha önce burda birçok arkadaşla tartıştık bu konuyu ama bir uzmandan cevap almak da fena olmaz hani :) ben diyorum ki altın karamelle 9.0 sarı karıştırsam bu renkten daha açık bir karamel elde edebilir miyim ? önerilerini bekliyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?