- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
canım kuaforune resımle gıtmen en ıyısı..karamel yapıp uçlarına sarı gölgeler atacaklar yogun..aynen boyle de..
canım sacımın resmini çektim bakabilirsen çok sevinirim çok sağol. Ayrıca çok yararlı bi konu olmus teşekkürler
Merhaba, beyaza yakin küllü acik sari röfle hangi ton boyayla daha dogal ama yinede acik ve soguk bir sari yapilabilinir ?
mirianacım bugün
loreal holywood sarı (2 adet)
yine loreal çok çok açık küllü sarı (1 adet aldım)
saçım bal köpüğü ve açık karamel arası bir renk oldu
en son palettenin açık dore sarı ve açık kumralını karıştırarak elde etmiştim bu rengi
şimdi şu anki saçımın üstüne yeni aldğım boyaları karıştırıp yapsam nasıl olur sence
ortaya nasıl bir renk çıkar
açık bal köpüğü olsun ama içinde kızılımsılık olmasın istiyorum
doğrumu almışım boyaları
teşekkür ederim ellerin dert görmesin
Miriana öncelikle merhaba çok faydalı bi konu açmışsın teşekkür ederim.sana bi sorum olacak.
Benim saçlarım uzun zamandır kızıldı palette 6.85 ile boyuyordum çok güzeldi ama sıkıldığım için şubat ayında 2 kere açıcı kullanılarak saçlarım kahverengiye döndürmeye çalıştı kuaför ama yapamadı ne yazık ki. 1-2 hafta içersinde o kahverengilik gitti yine kızıl kızıl çıktı saçlarım çok üzüldüm o kadar işlem uyguladıkları halde yine de kızıllıkların çıkmasına. Sonra 9 nisanda saçlarımı palette koyu kahve 3.0 a boyadım ve siyah oldu resmen ama en azından kızıllıklar gitti. Kendi doğal rengimse kumral. Yeniden bu tonlara dönmek istiyorum. Doğal,şuandaki ve istediğim saç renklerimi ekliyorum. Ayrıca saçımın yapısı da güzel yani onca işleme dayandı baya sağlıklı bi yıpranma yok. Şuanda eklediğim resimdeki hale dönmem için ne yapmam lazım bilgilendirirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
merhaba,
daha önce hiç boya sürmedim saçıma
ama artık denemek istiyorum =)
saç rengim koyu kestane siyah gibi
ten rengim ne beyaz ne buğday ikisinin arası, mevsimine göre değişiyo =)
göz rengim kahve, kaşım saçımla aynı renk ama seyrek.
ben fındık kabuğu istiyorum, ne yapmalıyım?
saçımı açtırmam gerekir mi? azcık saçım var kaybetmek istemiyorum oryalle =)
saçlarımın dipleri yağlı ama uçları kuru, bir de ince telli o yüzden çabuk yıpranır.
bana yardım eder misin? teşekkürler şimdiden
cnm selam bnm saçlarım böyle şu an..ama ben evde turunculaşmadan sarıya yakın bi renk yapamaz mıyım?kuaförler de istediğim rengi yapamıyorlar ( uçtaki rengi yani...)
Uploaded with ImageShack.us
slm. çok faydalı bi tobik olmuş gercektende teşekkürler vakit harcadığın için.
Benimde sorum ben bir kaç kez kendim birkaçkezde kuaföre boyatmama rağman saçımın önündeki 10 - 15 tel beyz kesinlikle kapanmıyor.bembeyaz kalıyo.son gittiğim kuaför kız öndeki beyazlarınız kristalleşmiş kapanmıyor dedi.Bu doğrumu gercekten böyle birşey varmı yoksa beceriksizliklerinimi örtbas etmeye çalışıyolar.
Eğer öyleyse siz bunun bi çözüm yolunu biliyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?