Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

palette altın karamel olabilir belki ilk başta koyu olur biraz bu resimdekinden ama aktıkça buna döner aradan 3-4 hafta geçince tekrar boyarsın altın karamele oturur diye düşünüyorum

mrb sekerler ... saç rengim ile ilgili profilime bakar mısınız sevgiler....

mrb sevgili SacDuzlestirici ... saç rengim ile ilgili profilime bakar mısınız* fikirleriniz benim için çok değerli sevgiler....

Bensarisin ve beyaz tenliyim.saçlarım ince telli ve seyrek.bana önlenebileceğiniz sac rengi ve modeli nedir.sac dökülme senelerdir durmuyor.kesin bi çözüm bulan bilen varsa benide bilgilendirebilirse cok sevinirim.

Merhabalar, derdime çare bulursan çok mutlu olacağım. Çok sağlıklı belime kadar uzun gür kendinden fönlü gibi duran herkesin bayıldığı saçlarım vardı uzun zaman önce. Lise yıllarında saçlarımın rengini açmak için papatya suyu oksijenli su sürdükten sonra saçlarım evrim geçirdi diyebilirim. Dalgalandı kabardı kurudu bambaşka birşey oldu. Şimdiye kadar bir dünya ürün kullandım evde kendim bakımlar yaptım hiç işe yaramadı saçlarımı yıkıyorum kuruduğunda aşırı kabarıyor hepsi farklı bir yöne dönüyor. En son keratinli saç spreyi gliserin ve zeytinyağı bal yumurta ve badem yağı ile yaptığım maske iç taraflarını biraz düzeltti fakat dışta kalan saçlar hala aynı. Benim için kabus oldu artık saçlarımı salamıyorum sürekli toplamak zorundayım. Önerebileceğin birşey varmı acaba. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhabalar:) acil yardim psikolojim bozulduuuu! benim sacimin uclari balyajdi sacimin üstleride kendi rengim koyu kumral. ucu koyu kumral olsun diye koleston koyu kahveye boyadim simsiyah oldu uclari! Acilir mi sizce???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…