Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

bence artık evde yapma canım zeminini kendin yapmışsın zategit bi kuaföre ona anlat saç bu şakaya gelmez bence. ne istedigini anlat gerçi anlamıyorlar ama en iyisi netten araştır bir resim bul ve onunla git. zeminin herşeye müsait şuan.

cnm ne resimlerle gittim ben karamel içine ışıltı dedim bakır karamel dipli röfle yaptılar gittim foto gösterdim alakaya musakka bir renk çıkardılar ben ne istersem onlar farklı yaptıılar siz bırakıyorum güweniyorum dedim içine ettiler 50 renk oldu kafamda kendim gayet iyi beceriyordum aslnda dip boyasını filan iyi yaptmda işte platine gelince kaldım turunculukların gitmesi lazım..az önce okudum ingoramı ne markanın 0.22 si warmış boyaya larıştırınca turunculuk kalmıyormuş platin içine karıştırıp boyasammı acaba diye düşünüyorum şimdi :d

ŞUBAT arkadasım sacında dorelık var koyuda olur bana yakıscak dedın bede soledım..bu renk koyu deılama kızılımsı kahvedır..ıstersen koyu sarı kullu yap..ama dedımya eger bukdr koyuyu rısk almazsan sacın ıstedgn tonda olmaz...

ben iyiliğin için söyledim canım ya sonucta kuaföre de gidip dibimdeki tutunculugu gidermenizi istiyorum renkle oynamadan diyebilirsin, saçını yakmandan korkuyorum o nedenle.

aslnda çikolata kahwe çokta koyu değilde cnm ya şimdi açığa alıştım ya kendimi hayal ediyorum çok farklı olacam o yüzden korkum yoksa çikolata kahwe yapmıştım çokta hoştu şimdi gerçi zeminde açık olunca çok koyu olmaz ama bunda kızıllık warsa sarıya dönmek zor olmazmı :s sonuçta kızıl zor akıyor :/

ben iyiliğin için söyledim canım ya sonucta kuaföre de gidip dibimdeki tutunculugu gidermenizi istiyorum renkle oynamadan diyebilirsin, saçını yakmandan korkuyorum o nedenle.

biliyorum cnm işte korku warya o korku adamı bitiriyor sen şimdi tekrar gittiğinde nekdr korkak olacaksan bende okdr korkuyrum işte aaman yaa şuankii hali kötümüpeki çok mu kötü duruyor:S

benımde sacım orta hallı bı karameldı cok oynadım sımdı turuncuya yakın bı renk oldu en basta yadırgadım korkdum sımdı alıştım valla herkes bayılıyor moda yaptımvalla bu rengı herkes ıstıyoo..bakır tarcın karamel tonları kızıla yatkın sarılar bu yıl moda olcak benden demesıı ama kızıl ıstemıosan son lafım cnm loreal 8.1

Selamlar . Konu çok güzel olmuş teşekkürler yardımlarınız için. Benim de bir sorum olacaktı . Saçlarımı koyulaştırmak istiyorum . Doğal duran bi kahve tonu istiyorum içinde turunculuk olmayan. İstediğim saç renginin de fotoğrafını koydum. Buna benzeyen renkler önerebilir misiniz ? Hangi marka, hangi renktir bu ?

Eklentiler

• $22373_1212521230197_1143777392_30532416_6806922_n.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 62
merhabalar öncelikle ii akşamlar ben de saçlarımı önden patlıcan moruna boyamıştım aynaya bakınca şok olmuştum baya koyulaşmıştı saçım pişman oldum. ama saçım aktı ve çok güzel bir renk oldu.khverengiye bakan kızılımsı birşey. çok yakışmıştı şimdi ona yakın birşey arıyorum.
kıvırcık,kumral saçlı ,beyaz tenli ve ela gözlüyüm .Bakır düşünüyorum ne dersiniz?????????

merhaba
öncelikle güzel yardımlarınız için teşekkürler sevgili Miriana
saçlarım ince telli ,kuru, seyrek yerleri var, saç egzamam var var da var yani... uzun saçlarım belime yakın...
orta kumral kendi rengim casting creme gloss 535 e boyadım çok koyu oldu ancak 1 ay geçti şimdi neredeyse açık kahve fena değil saç rengim
resim ekleyemiyorum ama çikolata kahvenin kızıl parlamalarından hiç hoşlanmadım...koyu küllü kumral ile hangi rengi karıştırmalıyım ki hoş bir kahve olsun kızıllığı olmayan ve çok koyu durmayan ya da sizin direk öneriniz nedir... arkadaşlarımın saçları kuafrden çıkma tam istediğim kahve oluyor benimki olamıyor.. kahve dursun istiyorum başka renk parlamasın...kızıllık hiç olmasın turuncu yansımalar bana yakışır beyaz tenli ela gözlüyüm ama kızıllık hiç olmasın
şimdiden teşekkür ederim...

pardon kusura bakma =) sana sorayım o zaman kızılın üstüne kahve köpüğü atsam evde kendim kızıl aktı biraz karamele döndü olur mu acaba

slm ben koyu kumral sacımı ilk defa cıkolata kahveye boyattım sonra arkasına bal kumral sonra oda akınca bakır tarcın yaptım en sonda sacimi neva colur bal kopugune boyadım sonuc kızıl gıbı oldu bal kopugunun asıl rengine kavusmak ıcın ne yapmalıyımmm

Mrb kızlar saclarımda 5 ay oncesıne kadar acık kahve boya wardı.ondan oncesındede palette altın parıltılı çikolata wardı.İğrenç turuncu bir renge döndü.Saçlarım şuan kendi renginde ve doğal .Şuanda loreal küllü kumralı düşümnüyorum ama nasıl bir sonuçla karşılaşcağımı bilmiyorum: kumral olduğu için saçımda bakırlık yada kızıllık yapmasndan korkuyorum.. Lutfen yardım edin

Saçların doğal renginde mi ?? Nasıl döndürdün doğal rengine ?

Arkadaşlar benım saçlarım koyu ve açık sarı tonlarındaydı (dogal).Hava atma amacı olmadan soyluyorum hangı kuafore gıtsem herkes mukkemmel bi saçlarım oldugunu boyayla bu saçın aynısından yapılmıcagını soylerdı.Koyularından şikayetcıydım bende hep..
Bugun gittim aptal gibi balyaj attırdım.Ama benım saçımın sarıları turuncuya donuk bı sarıydı(Taylor Swıftın saçları tonlarında).Attıkları boya ıse beyaza donuk bı sarıydı bıldıgınız platın gıbı bırşey.Uçü birbirine karışınca ıgrenc bi renk oldu.Ve okulun açılmasına sadece 7 gun var.Toplayıncada boya oldugu her turlu anlaşılıyor.N'apabılırım ? Yardım edın lutfen...

Canım sakın saçlarının tamamını boyatma.Sonra sürekli boyattırmak zorunda kalırsın ve saçların yıpranır.Boyanın saçlarından akmasını bekle, bak beyaz sabunda boyayı akıtıyormuş ondan kullan.Okuluda o kadar takma kafana toplarsın saçlarını okulda bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…