- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
- #1.001
ben iyiliğin için söyledim canım ya sonucta kuaföre de gidip dibimdeki tutunculugu gidermenizi istiyorum renkle oynamadan diyebilirsin, saçını yakmandan korkuyorum o nedenle.
Kızlar merhaba,lorealde makyajın yanı sıra saç boya ve bakım uzmanı olarak ta çalıştım,kendı saçlarımda sorunlu olduğu için ayrı bı kişisel merak ve bilgim var.bilgilerımı sızle paylaşmak istedim..lütfen saç renginiz,boyu ,yapısı(yağlı-kuru,kalın telli_ ince telli,seyrek-gür şeklinde) saç özellıklerınızı bıldırıp sorunuzu ayrıntılı sorun...ıstedıgınız saç rengını resım olarak gösterın..yeni imaj için de bilgi alabilirsiniz,bitkisel karışımlar içinde...
görüşmek üzere..boshayallersmile
ARKADASLAR lutfen özel mesaj yolu ıle soru sormayın..saç topıgını burdan herkes faydalansın dıye açtım burdan konu altına yazın ozelden cok sayıda mesaj alıyorum ordan cvb veremıyorum bılgınıze..
pardon kusura bakma =) sana sorayım o zaman kızılın üstüne kahve köpüğü atsam evde kendim kızıl aktı biraz karamele döndü olur mu acaba
Mrb kızlar saclarımda 5 ay oncesıne kadar acık kahve boya wardı.ondan oncesındede palette altın parıltılı çikolata wardı.İğrenç turuncu bir renge döndü.Saçlarım şuan kendi renginde ve doğal .Şuanda loreal küllü kumralı düşümnüyorum ama nasıl bir sonuçla karşılaşcağımı bilmiyorum:kumral olduğu için saçımda bakırlık yada kızıllık yapmasndan korkuyorum.. Lutfen yardım edin
Arkadaşlar benım saçlarım koyu ve açık sarı tonlarındaydı (dogal).Hava atma amacı olmadan soyluyorum hangı kuafore gıtsem herkes mukkemmel bi saçlarım oldugunu boyayla bu saçın aynısından yapılmıcagını soylerdı.Koyularından şikayetcıydım bende hep..
Bugun gittim aptal gibi balyaj attırdım.Ama benım saçımın sarıları turuncuya donuk bı sarıydı(Taylor Swıftın saçları tonlarında).Attıkları boya ıse beyaza donuk bı sarıydı bıldıgınız platın gıbı bırşey.Uçü birbirine karışınca ıgrenc bi renk oldu.Ve okulun açılmasına sadece 7 gun var.Toplayıncada boya oldugu her turlu anlaşılıyor.N'apabılırım ? Yardım edın lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?