- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
Miriana son bir sey soricam cnm cok sagol cvp icin ben sacalrimi duzlestiriyorum yairms aat icinde ne kadar duzlestirirsem duzlestiriym bozuluyor ensemden kabarmaya basliyo tepeler duz enseler dalgali gibi cirkin bir sey cikiyo ortaya ne oneririsn ben dumduz duzlessin istiyorum ama yairms aat dayanmiyo saatlerce duzlestirsem bile duzlestiricimde yeni gayet iyi bir marka buharli ama ise yaramiyor ne dersin ne yapiyim ?
Kızlar merhaba,lorealde makyajın yanı sıra saç boya ve bakım uzmanı olarak ta çalıştım,kendı saçlarımda sorunlu olduğu için ayrı bı kişisel merak ve bilgim var.bilgilerımı sızle paylaşmak istedim..lütfen saç renginiz,boyu ,yapısı(yağlı-kuru,kalın telli_ ince telli,seyrek-gür şeklinde) saç özellıklerınızı bıldırıp sorunuzu ayrıntılı sorun...ıstedıgınız saç rengını resım olarak gösterın..yeni imaj için de bilgi alabilirsiniz,bitkisel karışımlar içinde...
görüşmek üzere..boshayallersmile
ARKADASLAR lutfen özel mesaj yolu ıle soru sormayın..saç topıgını burdan herkes faydalansın dıye açtım burdan konu altına yazın ozelden cok sayıda mesaj alıyorum ordan cvb veremıyorum bılgınıze..
asliece
bende sarıdan kumrala dönmüştüm canım. diyeceğim sarı üzerine kumral çabuk bir şekilde akıyor. geriye saman sarısı bir renk kalıyor. saman sarısı beğendiğin bir renkse hiç krape yaptırma ama platin sarı tarzı seviyorsan yaptır. ancak dikkat et çok yıpranmasın saçların.
Electra cım eğer dediğin gibiyse akmasını beklemem daha saglıklı olacak sanırım.Platin bana yakışır mı bilemiyorum bu konuda tereddütüm var.Esmerim gözlerim kahve ve kendi saç rengimde Allah a şükür siyah değil.Doğal rengi Açık kumral diyebileceğimiz bir renkti.Tabı suan ustunde röfleden sonra yapılmış kumral bir boya var.Sence platin sarı nasıl olur bana balyaj için.Hiç olmadı tavsiyeni dinleyip akmasını bekleyeceğim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?