Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

canim banada yardimci olursan cok sevinirim benim sacim kalin telli sayilir dalgali asiri yaglanan ve cok kolay yipranan bi sac kendi sac rengim koyu ve siyah boyali saclarim sacimi en son 7 ay önce boyadim sac rengimi degistirmek istiyorum evde nasil yapabilirim ve yaglanmasini önlemek icin ne yapabilirim ? istedigim renkte bu

Eklentiler

• $28742_389425049395_714144395_3705449_3888633_n.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 165
Hem aşırı yaglı hem yıpranan nasıl oluyor yaglı sac pek kırılmaz ama ..şuan saçın sıyah anladıgım kadarı ıle hem rengın dahada akması hemde yagını alması için beyaz sabunla yıkamanı onerırım...10-15 gun bunu uyguladıktan sonra loreal recıtal serısı ıle saçını açabılırsın..

yaglı saça bı rdıger çözum lımon özllu şampuanlar kullanmak ve elma sırkesıyle yıkamaktır

meraba şimdiden teşekkürler.benim sacım kahve köpüğüydü aktı biraz lorealın bal köpüğünü aldım.bazı rkadaşlar yarım tüp altın saısı karıştırıyolarmış.ben kahve köpüğne karıştırmıstım akınca sacım sarardı.ama ben tam bal rengi istiyorum.loreale karıştırayım mı sence tek olsa koyu çıkmaz demi.çünkü kapaktalki renk istediğim renk.bi sorum daha var saclarım çok yavaş uzuyo bakım yapıyorum yağlarla falan ama hızlı uzatacak bi formul var mı acaba ..

Eklentiler

• $HCo1_26.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 104
merhabalar. ben de bişey danışmak istiyorum, çok yararlı bi konu açmışsınız teşekkürler öncelikle.olumunekankayizsmile
saçlarım sarı röfleliydi önce, yıpranınca üstüne kızıl kahve yaptırdım yaklaşık 5 ay önce. şimdi azaldı rengin yoğunluğu tabi 5 ay oldu. şimdiki rengi anlattığım gibi yani , röfle üstüne kızıl kahve. istediim renkse yumuşak tonlarda bi sarımsı açık kahverengimsi böle açık da değil koyu da değil çok sarı da değil doğal bişey istiyorum.
saçlarım omuzlarımdan aşağı orta uzunlukta kuruya dönük, asıl rengiyse koyu kestanedir. açık tenli olduğum için koyu kestane de iyi duruyor ancak sert tabi, ben yumuşatmak istiyorum. ayrıca kızıl tonları istemiyorum çünkü yanaklarımın doğal pembeliği var allığı ya da, iyice kırmızı görünüyorum bazen.
eklemeyi deniycemşimdi istediğim rengi

Eklentiler

• $17.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 318
bi de bu, aynı kız zemuszemus
gözlüklü olan benim ama, gerçek saç rengim de bu gibi işte.

Eklentiler

• $img1829i.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 92
  • 9,6 KB · Görüntüleme: 114
saclarım kalın telli gür koyu kestane.

platın sarısına dönüstürmek istiyorum .aslında hepsini degilde kalın balyaj olarak daha güzel olacagını düşünüyorum..suan platin sarısı röfle var 8 aydır boyatmadım uclarında kaldı.

hamile oldugum için dogumdan sonra tam istedigim renkte degişik bir balyaj olsun istiyorum..yardımcı olursan sevinirim..birde biraz sac bakımıyla ilgili yazılar yazabilirsin takip ederim

Cok saok canim . Düzlestirici kullandigim icin kiriliyo saclarim . Evet saclarim siyah ama baya bi akti sabunla falanda yikadim sampuanima karbonatda katdim oda akitiyo diye okumustum loreal recıtal yipratirmi sacimi korkuyorum ve istedigimi rengi elde edebilirmiyim loreale

Son düzenleme:
canım saçın tam şuan ne renk nasıl bır sarı ? şuan saçın sarıysa bal köpugude onun bıraz karamellısı demek sac zemın acıksa 1 ton koyuusnu yapmalısın..sen gercek saç rengını ve ıstedgn sacı bana resm olarak at lutfen dogru secım yapalımm.sarılık ıstemıosan karışma gerek yo kkı..uzatmak ve bakım ıcın mecıtefendının bakım yagını al ..
benım saçlarım gıbıymıs sacın bende kendı dogal saçıma ıncelı kalınlı balyajlar attırıp uclara yogun sarı yaptrıyordum dogal olmasına ragmen bıkısmı yıpranıodu en ucun..sanırım boya ıle soracagın bır soru yok ama lutfen kuaforun loreal platınıum kullanan bırı olsun en ıyı açıcı odur ayrıca saçlarına serum yada bakım yagı surmeden boya surmesınler yanmaması için..takıp et yazıcam yazılar canım...

canım saçını en ıyı sen tanırsın eger zor fon cekılıyor elıne katır kutur gelıyorsa boyatma bekle bırkac ay ..ama yok sadece mat dıyorsan loreal neden yıpratsın yavas yavas kırıyor rengı işte..guzel bı kahvedır denemelısın

şimdı saçının zemını sarı rofle ama sen seytana uydun kızıl kahve yaptın oda aktı suan acayıp bı renk oldu ama yınede koyu deılmı? ıstedıgınde acık kumral tonlarının uclarına dogal sarı balyajlar resımdekı aynen o cunku tabı kızın doğal sacı o ayrı..şimdı saçının dayanıklıgına guvenıyorsan eger ıyı bır kuafore gdeceksın kullandıgı urunler kerastes yada loreal olmalı..bundan emınsen sacına sılme işlemı yapılacak..sonra açık bır kumrala boyancak sacın ..bundan bı 1 ay sonada uclara bakım yapacaksın sonra golgeler atılacak dogal sarı tabı saçın halı kalırsa canım baska turlu olmaz...

bal köpüğü ve açık sarı renk karısımı yapıp boyanan saçta nasıl bir renk ortaya cıkar acaba kuzenime denicez ama korkuyor bilmiyorumkismile yani en azından ne tür bir renk ortaya cıkacagı konusunda bilgi verirseniz cok seviniriz saç rengi açık kumral ve boya.

yok şeytana uymadım, sarıyı bayağıu kullandım kulak hizamın üstüne geldi üstünü boyattım ve çok tatlı bi renk oldu herkes de beğendi . herkesin isteyip de tek boyayla elde edemediği aralıklı açık kahveli aralıklı koyu kahveli kızılımsı bi renk oldu. bunu daha önce de yapmıştım bildiğim için rengi bi daha yaptırdım, şimdi açıldı gene güzel bi renk fena değil memnunum da, bu rengi elde edebilir miyiz diye sormak istedim, zor olduğunu biliyordum.olumunekankayizsmile
çok teşekkür ederim silme işlemi uygulatacağımı sanmıyorum, ttemmuza düğünüm var da ne renk yapsam diye düşünüyorum aslında. tekrarsağolun

şimdi sunu sorayım dedigim gibi saclarım koyu kestane ve kalın telli.uclarında platin sarısı ve artık kızllasmıs sarı röfleller var.

birincisi eklentideki rengi elde etmek için hangi boya ve acıcıyı(kac numara)kullanmalıyım

ikincisi uclarındaki boyayı kapatmadan balyaj attırırsam zaten sarı röfle oldugu için daha fazla acılıp üst sacımla ucları arasında renk farkı olacagını düşünüyorum bunu nasıl engelleyebilirim?

üçncüsü eger dersenki komple sacını bir boyayla kapat sonra boya istedigim tonu saclarımın dogal renginde daha kolay elde edebiliyorum tahminen boyanın üzerine bu renkteki balyajı atmak daha zorlastıracaktır(tabi kendi bilgilerimce)
eger yok yinede elde edebilirsin dersen kapatmak için hangi tondaki boyayla boyayıp kapatmalıyım..

kuaföre gitmeden kendimde yapabiliirim belkide kuaföre giderim ama gidersemde bilincli olarak gideyimki tam istedigim sonucu alayım

cevapların için simdiden tesekkürler

Eklentiler

• $sarisin-sac-renkleri110-294x400.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 79

saçın kestane ve uçlarında eskı roflelerın var sarı ve kızıl roflelerın..ve platın ıstıyorsun..şimdı oncelıkle saçın dayanıklımı nem dengesı nasıl? kuru bır saçsa muhtemelen yanar..bu renk beyaz sarı cunku..kendın zaten yapamazsın..dengeleme işlemını kuaforler alımınyum folyo ıle uçlardakı duzgun roflelerı kapatır gerı kalanını boyarlar..loreal platınıum kullanmaları lazım..onu kullanan cok kuafor yok kuaforunu ıyı seç..tamamını sarı ıstıyorsun ama unutma bu rengı ben yaptım ve dıplerden kestane saç kötu gorunuyordu yarım cm uzasa sırıtıyordu aralara ıstıyorsan bılemem ama bence tamamını yapma..boya oncesı serum yada koruyucu kullansınlar saça ..yanmasın..saçı kapayıp tekrar boyamak olmaz dedıgım gbı dogru rofleler sarılır gerı kalan boyanır sonra ustune cıla yada dengeleyıcı geçilir..

Bu rengi elde edebilir mi acaba kuaförler ? Ne renk istemem lazım böyle bi tona ulaşmak için?

kendı saç cınsını rengını yazmamışsın ama bu kadının kendı doğal saçında sarı balyajlar varmış ve ustune bu tonlarda br renk gecılmiş gıbı geldı bana..muhtemelen hafıf akmış halı..ona gore sende düşün..

loreal recıtal 6.35 jel boyadır daha cok beyazı olmayan doğal yada doğala yakın az boyalı saçlar içindır

canımm sacım az ve ince telli rengine gelince rengini bende bilmedigim içn yazmadım 5-6 cm diplerim koyu kumral ucalarımda akmıs kahverengi sarı giibi dore gibi bende tam bilmiyorm anlamıyorm zaten canım

Son düzenleme:
canımm sacım az ve ince telli rengine gelince rengini bende bilmedigim içn yazmadım 5-6 cm diplerim koyu kumral ucalarımda akmıs kahverengi sarı giibi dore gibi bende tam bilmiyorm anlamıyorm zaten canım

canım kuaforune resımle gıtmen en ıyısı..karamel yapıp uçlarına sarı gölgeler atacaklar yogun..aynen boyle de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…