Saç Rengi ve Saç Boyama ***saç rengi konusunda fikirlerinize ihtiyacım varrr***

esmer_melek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
346
2
96
Ankara
ben esmerim saçlarım koyu kahverengi bilirsiniz ve artık saçımın rengini değiştirmek istiyorum esmerlerinde bu konuda az seçeneği var malesef doğal dursun cırtlak cırtlak sırıtmasın hemde tenime yakışsın istiyorum sizce ne renk????

benimde günlerdir aklımı karıştıran bi soru bu maalesef :S bende esmerim saçımda koyu kahve gibi ve 2 hafta önce epey düşünüp mavi siyah boya aldım ama boyayamadım korktum sonanda:S esmerim sonuçta iyice boğar kapkara olurum, yaşlı gösterir falan diye endişeliyim ama açık renkleri de esmerlere hiç yakıştırmıyorum..

evet bende senin gibi düşünüyorum işte karar veremedim bir türlü mesela zaten esmer olup siyaha boyayanlarda var ben onu beğenmiyorum açıkta olmasın istiyorum çok sırıtıyo çünkü ama değiştirmek istiyorum artık hem doğal olsun hem değişiklik olduğu farkedilsin

bu ara herkes aynı dertte sanırım benim de saçlarım akmış kızıl. ben mora boyatmayı düşünüyorum. esmerden biraz daha açık tenliyim ama kaşlarım siyah simsiyah olduğundan açık renklere saçımı boyayınca sırıtıyor yakıştırmıyorum her rengi denedim kumral vs. ama olmadı. moru deniycem bakalım.

valla üstteki arkadaşın gönderdiği yakışmaz bence kaşların siyahmı? birde eğer hep makyaj yaparım diyosan arkadaşın gönderdiği renge boya ama makyajlı olman gerek yoksa güzel olmazz bu tarz renkler devamlı makyaj ister. sarı kumral vs...

2. resimde pınar altuğ gayet esmer. ona bu saç yakışmış bence 2. resimdeki saç rengi olabilir. 1 resimdeki saç renginin bir özelliği yok hiç boyamasanda olur. 3 resim pınarınkine benziyor ama daha açık buda olabilir. son resimde gölgeler var ama çok hoş değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…