• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi için öneri istiyorum.

nessca

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
592
1
296
İstanbul
bu rengi elde etmiş veya hangi renkleri karıştırarak elde edebileceğimi bilen biri vardır umarım.ben kuaför boyaları satılan yerlerden tüp boya alıyorum son zamanlarda.tüp boyaları da tercih ederim.ama market boyalarıyla da boyayabilirim farketmez.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

$hangi-renk.jpg

bu renk kızıl kahve gibi geldi bana ama yine de hangi renkleri karıştırırım bilmiyorum.çok koyu olmasın ama kumral kadar da açık olmasın istiyorum.bu renk de olabilir.
5024_117747480791_77972315791_3402967_182651_n.jpg

Son düzenleme:
canım kızıl kahve dediğin zaman maalesef kırmızı kırmızı parlayan bi kahve ortaya çıkıyo..bence kızıldan çok bronz kahve, ya da karamel kahve gibi bi renk bu..yani kuaföre gidicek olsan karamel kahve demeni tavsiye ederdim onlara..tabi alt zeminin de önemli...

merhabalar ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar :) nessca bende senın önermış oldugun renkle bakır karamel arasında kaldım ama zeynaya katılıyorum bronz kahve ama renk karıştırılmış sanırım tek renk gibi durmuyo çünkü ?

yok ben kendim boyuyorum saçımı.o yüzden sizden hangi boyaları karıştırabiliceğimi sordum.kuaförlere hayatta saç boyatmam çok kötü yapıyolar.ben şöyle düşündüm aslında.iki tüp koyu kumral alırım.yarım tüp de çok kırmızı olmayan böyle vişne rengi gibi bi kızıl katarım öyle boyarım.sizce yarım tüp fazla olur mu çünkü ben kahve ağır bassın ama kızıl yansımalar da olsun istiyorum.

şimdiki saç rengim de kumral dore 7.3 gibi duruyor.koyu kumral çikolata altın die bi renge boyamıştım.bi ton açıldı 10 günde.

Son düzenleme:
saçının uzunluğuna bağlı canım ne kadar kızıl kullanman gerektiği eğer çok uzunsa 2 tüp boyaya yarım kızıl karıştırman yeterli olur :)

alttaki fotoda özellikle, eğer ışık yansıması filan diilse hafif balyajlar var sanki..o yüzden o kadar güzel görünüyor..ama dediğim gibi zemin çok önemli..eğer saç boyalı ve üstelik de koyu bi tondaysa bu renkler zor tutabilir..ööle saçlara bu renkleri tutturmak için çok açık (8-9..gibi) tonlar boyamak lazım.

alttaki fotoğrafta kızın ışık vurmayan sol tarafındaki buklelerin rengini istiyorum aslında ben.çok açık renk sevmiyorum.o yüzden 6 lı numaralarla boyarım en fazla.5liler de kömür gibi çıkabiliyor.

yok ben kendim boyuyorum saçımı.o yüzden sizden hangi boyaları karıştırabiliceğimi sordum.kuaförlere hayatta saç boyatmam çok kötü yapıyolar.ben şöyle düşündüm aslında.iki tüp koyu kumral alırım.yarım tüp de çok kırmızı olmayan böyle vişne rengi gibi bi kızıl katarım öyle boyarım.sizce yarım tüp fazla olur mu çünkü ben kahve ağır bassın ama kızıl yansımalar da olsun istiyorum.

şimdiki saç rengim de kumral dore 7.3 gibi duruyor.koyu kumral çikolata altın die bi renge boyamıştım.bi ton açıldı 10 günde.

cnm ben annemin saçını boyadım geçenlerde bronz kahvenin içine kızıl kattım ama renk kahvelikten çıktı resmen kızıl oldu bence çok fazla katma yoksa koyduğun renkle hiiç alakası olmayan bişi olur

öyleyse hiç kızıla bulaşmayayım.şimdi iki seçeneğim var: ya 6.68 ya da 7.65 boyayayım.ama 7.65 bana açık bi renk gibi geldi sanki.bronz kahveyi de daha önce hiç denemedim kıpkırmızı çıkmıyor değil mi?

öyleyse hiç kızıla bulaşmayayım.şimdi iki seçeneğim var: ya 6.68 ya da 7.65 boyayayım.ama 7.65 bana açık bi renk gibi geldi sanki.bronz kahveyi de daha önce hiç denemedim kıpkırmızı çıkmıyor değil mi?

bronz kahve kıpkırmızı çıkmıo ama içinde kızıl var cnm direk kahve diil yani renk olarak hoş annemin saçını boyuyorum onla kızıl katmadan boyadığımızda çok güzel olmuştu ama 2.boyamada çok az kızıl kattım ve renk kızıla döndü 7.65 sanırım altın karamel o baya açık cnm bence ve ikinde bakır tonu çok fazla bence senin istediğin renk kahveye daha yakın

ben gidip iki tüp koleston ışıltılı kahve aldım.yakın gibi geldi resimdekine.numarası 7.77 ama katalogta 6lı renklerden daha koyu duruyordu.umarım istediğime yakın bir renk olur.

daha boyamadım.nasıl bekliyorum boyamak için bilemezsin. :))
bi hafta sonra boyıcam.resmini çekip koyarım boyadıktan sonra.kızıl kahve gibi durur inşallah.

şimdiki saçımın resmini de koyayım belki birilerinin işine yarar.framcolor 6w ile boyanmıştı 4 hafta önce.

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 72
  • $2.jpg
    $2.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 73
Back