I
izmirliii
Ziyaretçi
- Konu Sahibi izmirliii
Kızlar saç mezoterapisi yaptıran var mı aramızda?biraz bilgi verirseniz sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimde erkek arkadaşım yaptırmayı düşünüyor takip ediyorduk neslihan dolara gitmeyi düşünüyoruz sen nerede ve ne kadara yaptırmıştın? kaç seansta faydasını gördün? biraz fazla sordum ama o kadara para vericeğimiz için emin olmak istiyoruz:18:
cevaplarsan çok sevinirim
canım ben askeri hastanede yaptırmıştım o nedenle beleşti.. iskenderunda yaptırmıştım..şu an yine aynı doktorumu buldum istanbulda..ona gideceğim tekrar..bakalım ne diyecek..15 günde bir çağırmıştı beni..her seansta saç derimden ilaç enjekte ediyordu..1 ayı bile bulmadı,resmen saç fışkırdı..onu görmek herşeye değer galiba..
inşallah burdan an be an yazarım size..bana da dua edin tekrar kavuşmak istiyorum..düşünün bir de öğretmenim çok utanıyorum.
Saçlarım öss ünv kpss derken stresten ve biraz da genetik yapıdan olsagerek çok fena döküldü.. yer yer açıklar oluştu. inanılmaz mutsuz ediyor saçlarım beni ve artık ben yapacağımı şaştımm ... umarım çorlu askeri hast ya da bu çevrede vardır bu mezoterapist de giderim... cevabınızı bekliycem dört gözle:) buarada iskendrun müthiş bir yerdii eşim de orada görev yapmıştım bir müddet..canım ben askeri hastanede yaptırmıştım o nedenle beleşti.. iskenderunda yaptırmıştım..şu an yine aynı doktorumu buldum istanbulda..ona gideceğim tekrar..bakalım ne diyecek..15 günde bir çağırmıştı beni..her seansta saç derimden ilaç enjekte ediyordu..1 ayı bile bulmadı,resmen saç fışkırdı..onu görmek herşeye değer galiba..
inşallah burdan an be an yazarım size..bana da dua edin tekrar kavuşmak istiyorum..düşünün bir de öğretmenim çok utanıyorum.
2bucuk ay once mezoterapi seanslarina basladim 6 seans gordum sonuctan cok memnun kaldim. bugune kadar saclarimi gurlestirmek icin geleneksel olsun kozmetik olsun bircok urun kullandim ama en etkilisi mezoterapi diyebilirim neredeyse 2. seanstan sonra etkisini gormeye basladim kesinlikle tavsiye ediyorum
çok sevindim etkisini görmene bende denemek istiyorum
pko ya bağlı dökülmem var benim ne yaptıysam durmadı
kozmetik olarak o kadar çok şey kullandımki mezoterapi
parasını geçti senin dökülmenin bi sebebi varmıydı
bide hangi doktora yaptırıyosun bende yer arayışındayım
yardımcı olursan sevinirim.ben estetik merkezine sordum
2400 fiyat çektiler biraz tuzlu ama napalım işe yarıyosa
değer.
Benim sac dokulmesinin sebebi aga idi yani genetik yatkinligim var. Sac derim yagli oldugu icin de cogu yaglar dokulmeyi artirmisti. Mezoterapi gercekten biraz pahali ama sonuc kesin diyebilirim.Benim doktorum yilda 2 kez 6sar seans onermisti her sene genetik oldugu icin kesin cozumu yokmus zaten, topikal tedaviler korumaya yonelik yapiliyormus. pko ne demek peki? Ben terapiyi kayseride yaptirdim burada klinigin ve doktorun ismi veriliyor mu bilmiyorum o yuzden isterseniz size ozel mail atayim. Ama zaten mezoterapiyi yapan fazla yer yok bizde. İnsallah siz de en kisa zamanda sonuc alirsiniz.
Benim gittigim klinikte 6 seans icin 1000lira civarlarinda ucret istemislerdi ama annemle beraber gitmistim onun da baska bir islemi vardi iste o yuzden indirim yapmislardi. İstanbulda daha iyi secenekler var bence yani klinik konusunda. Fiyat olarak da uygun yerler bulabilirsiniz sonucta rekabet coksa klinikler de buna gore fiyat belirler bence. Sizin soylediginiz fiyat kac seans icin? Hormonal problemler icin tedavi goruyorsaniz mezoterapinin etkisini daha cok gorursunuz bence. ben de bir donem bir hormon ilaci kullanmistim saclarima ve cildime iyi gelmistim polikisti over tedavisi icindi o da. Umarim yardimci olabildim. Gecmis olsunbenim dökülmem hormonlardan kaynaklı polikistik over diye bi hastalık adet düzensizliği
ve hormonlarımın normalinden yüksek olmasından kaynaklı. yani genetik dökülmeye iyi geldiyse benimkinede gelir diye düşünüyorum netten araştırdım genetik hormonal hepsine uygulanabiliyomuş inşallah banada iyi gelir ben istanbuldayım yer araştırıyorum fiyatını merak ettim ne kadar ödüyosun ister özelden ister burdan yaz hiç fark etmez şimdiden teşekkürler :)