• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç maşasıyla kullanmaya uygun saç spreyi önerileriniz?

zekiyeerden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
214
1
316
Merhaba ben babyliss saç maşası aldım. güzel bukleler için önce sprey sıkıp öyle kullanmak gerek dediler ama hangi saç spreyini kullanmak uygun olur bilen varmı acaba havalı saç spreyi dediler ama ben bir türlü karar veremedim bana yardımcı olabilirmisiniz

bristows kullan canım ben bunu kullanmıştım önce sıkıyorum sonra maşa ile şekil veriyorum bozulmuyor...

avonun belirgin bukleler için saç şekillendiricisi var daha yeni aldım ve yaptım...
Ertesi gün bile hala bozulmamıştı buklelerim... :hooray:

Merhaba ben babyliss saç maşası aldım. güzel bukleler için önce sprey sıkıp öyle kullanmak gerek dediler ama hangi saç spreyini kullanmak uygun olur bilen varmı acaba havalı saç spreyi dediler ama ben bir türlü karar veremedim bana yardımcı olabilirmisiniz

Cnm ben her zaman ısıyla şekillendirmeden önce mavi su kullanıyorum saçıma magicare marka saçımı koruması için.ayrıca şeklin kalıcı olması için de fruit kicks marka saç spreyi kullanıyorum her tutamı şekillendirmeden önce ve en sonunda saçımın tamamına sıkıyorum.İki ürünün de resmini ekliyorum.

$1magic.jpg

Eki Görüntüle 14566

Evet arkadaşlar saçlarımızı öldürüyor bilinçsiz uygulamalar. Bakın sprey değil mavi su kullanın yoksa o ısıyla yanar ve hep koparak dökülür haberiiniz olsun.

korumak ıcınmı yoksa sabıtlemek ıcınmı soruyosun anlamadım ama eger amacın sabıtlemekse bence maşaladıktan sonra avcuna kopugu sık şoyle ıkı mıncıkla saçlarını(tabırı caızse:))) hem daha dogal durur hemde düşmez ama sormak ıstedıgın ısıdan korumaksa onu bende merak edıyorum yanı arıyorum:)

korumak ıcınmı yoksa sabıtlemek ıcınmı soruyosun anlamadım ama eger amacın sabıtlemekse bence maşaladıktan sonra avcuna kopugu sık şoyle ıkı mıncıkla saçlarını(tabırı caızse:))) hem daha dogal durur hemde düşmez ama sormak ıstedıgın ısıdan korumaksa onu bende merak edıyorum yanı arıyorum:)

Köpük bayağı ıslak bi malzeme olduğundan maşaladıktan sonra kullanılırsa saçın güzel bukleleri bozuluryasakkelime buklelere zarar vermeden sprey falan kullanılabilir ancak. Ama ben de merak ediyorum maşa öncesi, bukleler kalıcı olsu diye kullanılabilecek ama ısıdan dolayı zararlı hale gelip saçın kopmasına neden olmayacak bir ürün CADIARZU

maşadan sonra köpük mü?? anında ağırlaşıp bozuluyor bukleler gizemslm sana katılıyorum. maşadan sonra saçı ıslatmayacak bir şey lazım onun adı da sprey.

arkadaşlar buklelerim için avondan bukleleri belirginleştirici likit jole mi yoksa şekillendirici likit sprey mi almam gerekir ? kullananlar yardım edebilir mi? bugünlerde sipariş vermek istiyorumda fiyatıda gayet uygunmuş. birde bunları maşa yapmadan öncemi sürmem lazım yoksa maşadan sonra mı ?

arkadaşlar buklelerim için avondan bukleleri belirginleştirici likit jole mi yoksa şekillendirici likit sprey mi almam gerekir ? kullananlar yardım edebilir mi? bugünlerde sipariş vermek istiyorumda fiyatıda gayet uygunmuş. birde bunları maşa yapmadan öncemi sürmem lazım yoksa maşadan sonra mı ?

Bukleler için bukleleri belirginleştirici likit jöleyi tavsiye ederim...
Maşa yapmadan önce başını öne eğip özellikle uçlarına süreceksin canım.
.. a.s

Back