Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben düzleştirici alcam saclarım gür ve kalın telli ve kıvırcık salarım çok güzel ve sacımı düzleştiririsem bukllerimin bozulmasın korkuyorum öyle bişeo lurmu sac dalgamı bozarmı?????
benim arkadaşımın sacları kalın kıvırcıktı böyle cok sık degildi bukleler ama kıvırcıktı iri iri.. saclarını ütüledi baya kıvırcıklar dalgaya dönüştü... sonrada garip bişi oldu.. düzleştiricilerde o sorun yasanırmı bilemem benim sacım düz çünkü
arkadaşlar ben düzleştirici alcam saclarım gür ve kalın telli ve kıvırcık salarım çok güzel ve sacımı düzleştiririsem bukllerimin bozulmasın korkuyorum öyle bişeo lurmu sac dalgamı bozarmı?????
canım eğer buklelerinden memnunsan ve arada duz saç özlemin varsa ben kesinlikle alma dıyorum. arada gider fön çektirirsin hevesını alırsın. yok hayır ılla kide duzleştirici alıcam dersen bence buklelerinle vedalaşma zamanın gelmiş:) benımde dalgalı saçım ve zamanında oyle çok ışlemden geçti neyın ne yaptğını çok ıyı bılıyorum.ne kremler ne bakımlar ne bakım yağları neler neler hiçbirşey geri getirmez sana eski buklelerini. sonra beddua edersin duzleştiriciyi aldığın gune. bu kadarda kesin konuşuyorum.
bide ayda bi kez hafta da bikez düzleştireceksende alma derim.. ona verecegin parayı git fön cektirmeye ver.. elinin altında olunca devamlı yapasın gelir.. buklelerinde gider..
evimde ,elimin altında bulunsun,kendimdeki farklılıkları ben kendim yaratmak istiyorum.Herzaman kuaföre gidemem,zaman bulamayabilirim.aciliyeti olan bir durum olursa kendi işimi kendim göreyim.Herzamanda yada durmadan da saçlarıma fön çekecek halimde yok.Arada yapcağım farklılıklar ,elimin altındaki bir aletle bunuda istediğim zaman yapabileceğimi bilmek bana mutluluk verecek diyorsan AL
arkadaşlar hergün kullanmam zaten 2 haftada bir buraun es2 almayı düsünüyorumm çünkü sıkıldım hep kıvırcık kuafere gitmeye vaktim yok çok kulanmasan sadece özel günlerde genede bozulurmu
arkadaşlar hergün kullanmam zaten 2 haftada bir buraun es2 almayı düsünüyorumm çünkü sıkıldım hep kıvırcık kuafere gitmeye vaktim yok çok kulanmasan sadece özel günlerde genede bozulurmu
zaten o düzleştiriciler öyle kuaförden çıkmış gibi dümdüz yapmıyo bence. özel günlerde kabarık yapar saçların gür ve kıvırcıksa istediğin performansı alamazsın diye düşünüyorum. (kendimden biliyorum)