Saç Kesim Şekilleri saç maşası önerileriniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
arkadaşlar ben saç maşası almak istiyorum fiyatı 70 tl den az olsun
ama güzel yapsn. sıcaklığı min 170 derece olsun lütfenm kullandığınız ve beğendiğiniz ürünleri söyleyin
teşekkrler..

canım ben de alıcam, benim saçlarım zaten dalgalı ama maşayla daha sık dalgaya sahip olması için alıcam. ama araştırdığım kadarıyla tüm arkadaşlar babyliss ten çok memnunlar. babyliss pro200 2361ce ve 2362ce modellerinden deneyip karar vericem. yalnız şunu da belirtmeliyim ki alırken saç yapına dikkat et. saç telin kalınsa bence 25mm ve 35mm leri hiç düşünme. 19mm in daha kullanışlı olduğu kanısındayım.. benden bu kadar, umarım yardımcı olmuşumdur :)

arkadaşlar hiç kafayı yemenize gerek yok, ben birgün baktım nelerden memnunlar diye baktım babyliss ağırlıklı ve herkes öneriyor, akşam iş çıkışı boynerden aldım. fiyatı da 79 TL. gayet uygun fiyatı da

mm lere gelince; benim saçım kalın telli ve gür oldukları için kalın tutamlarda aldım ve o kadar hoş oldu ki, tam su dalgası şeklinde. bendeki 19mm.

diğerlerinde yapmış olduğunuz maşanın kalıcılığı çok çok düşük. ben spreysiz jölesiz köpüksüz tamamen sade saçımı bütün gün rahatlıkla kullandım. ve eminim ki akşam yıkamasaydım ertesi gün de kullanırdım. gerisini siz düşünün.

ayrıca şunu da belirtiyim kafanızı karıştıracak bir durum değil,babyliss kuaför ürünleri üreten bir firma. yani bu işin profosyonel tarafında da itibar gören bir marka..

şunu da belirtmeliyim ki babyliss le herhangi bir bağım yok :) sadece bunu kullanıyorum bununla ilgili öneride bulunabilirim, isterseniz boynerde hepsini tutam tutam kendiniz deneyip test edip görebilirsiniz

Benim maşam remington. 19 mm. Çok çok memnunum. Herkes saçlarımı kuaförde yaptırdığımı sanıyor. Hatta kendi kuaförüm bile saçlarını nerede yaptırdın dedi Buklelerim hiç açılmıyor. 2. gün bile tarıyorum yine bozulmuyor.

bnde reminqton alcam.d herkes tawsiye edior.

Babyliss marka Saç Maşası kesinlikle tavsiye ediyorum. şuanki fiyatı ne kadar bilmiyorum ama 60-120 arası bir şeydir ama gercekten güzel...

bnde beyblss kullanyorm gercekten mukemmel yapıo ama bendede kullanan arkadaslarımdada olan genel sorun sacın bazen yanık kokması gerckten cok rahatsız edıcı

bnde beyblss kullanyorm gercekten mukemmel yapıo ama bendede kullanan arkadaslarımdada olan genel sorun sacın bazen yanık kokması gerckten cok rahatsız edıcı

ama o bütün maşalarda oluyor. bende rowenta ve bosch markada var. onlardada aynı koku oluyor yani ama tabi memnun kaldıgımı yazdım zaten. maşadan sonra sertleştirmeyen yumuşak sprey hem koku olarak hem kalıcılıgı olarak, hemde yumuşak oldugundan sertleştirmeyip doğal durması açısından iyi bir çözüm oluyor...

kokuda herzamn olmuyo zaten bazen oluyo artk neyden oluyosa fazlamı bekletınce bılmyrm ama gercekten ben cok memnunum 5 sn tutuyorm oluyo benmkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…