resim nerde canım ?
cevabın için teşekkürler
gordum canım.saçların harikaymış bu arada :)
hep düzleştirmek mi gerekir masa yapılacaksa?
kızlar bugün artık kararımı kesin verdim maşa alcam ama karar veremiyorum marka olarak babyliss düşünüyorum ama mm sine karar veremedim 25 mm yoksa 32 mm mi?? saçlarım uzun ve dalgalı doğal ve kalın bukle istiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin en yakın zamanda internetten siparişini vericem
Ben de Babyliss 32 mm istiyordum fakat saçlarım katlı kesim olduğu ve orta uzunlukta olduğu için 25 mm aldım.Kalın dalgalar yapabilecek kadar uzun ise 32 mm al.Benim içimde kaldı doğrusu bilmiyorumkismile
hmm.. ya benim saçım normaldede dalgalı olduğu için arkadaşlarım 19luk al diyorlar çok kararsız kaldım 19luk çok mu ince dalga yapar ??
çok güzelmiş canım ufhh kafam cok karıstı yaa bazı arkadaslar diyor 19luk al kalın tutam alırsın iri dalga olur diyor bazı arakadaslar 25 mm al diyor fotograftaki saçın çok güzel tam istediğim gibi 25lik alcak gibiyim .. bide intten getrtmeyi düşnyrm bildiğin ii bir site var mı?
Teşekkür ederim canım.32 mm maşa ile yapdığım saçlarım,iyonlu olmasından dolayı saçımın parlaklığını da görebilirsiniz:lepi:güle güle kullan canım bu senede kalın bukleler moda saçlarında uzunsa çok hoş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?