Saç Şekillendiriciler Saç Maşası Önerileri...

maşa yapmadan önce saç köpügü kullan buklelerin daha kalıcı olur ve sıcakta düşmez:3:

kızlar 19 luga karar verdim ama hangi marka olacağına karar veremedim babyliss mi philips mii yada başka iyi bi marka

yarın babyliss alıyorum canlar 19 mm lik .:D
72 tl imiş indirim varmış 59 a alıyorum kısmetsem :emir_bebek:

Ben 25 mm bi maşa aldım.Gerçekten hiç memnun kalmadım.Hemen aktı ,tutmadı.
Bnce 19 mmlik almalısın.Hem saçını kalın sararsan kalın bukle oluyor.:icecream:

bende babyliss pro 200 19 mmliği kullanıyorum maşamı almadan önce bir tarafını 25mm ile diğer tarafını 19 mm ile yaptı satış elemanındaki bayan birkaç dk içnde 25 mm olan yerler düştü saldı kendini ama 19mm düşmedi bende 19luk aldım gayet memnunum kalın sarıyorum tutamlarıma sprey saç köpüğü vs hiçbirşey sürmüyorum günlerce dayanıo akşama doğruda tutamlarımı kalın aldıım içn hafif kendini bırakıo 25lik maşa gibi duruo :)

Son düzenleme:
Ben , Braun Satin * haiR ; ıN hem düzLeştiricisini hemde maşasını kuLLanıyorum çokta memnunum iyon fonksyonu çok işe yarıyor çok da zarar vermiyor , yakmıyr saÇı ,

Ben , Braun Satin * haiR ; ıN hem düzLeştiricisini hemde maşasını kuLLanıyorum çokta memnunum iyon fonksyonu çok işe yarıyor çok da zarar vermiyor , yakmıyr saÇı ,

braunun maşasını bende alıcaktım ama 19mmliği yoktu 25liğide bnm saçımı tutmadı aktı gitti..iyon sesi azalıyor diye duydum sendede oldumu aynı şey??iyon sesi azaldığı zaman iyon fonksiyonunu kaybediyormu??

slm kızlar
benim saçlarım uzun ve kendiğilinden çok hafif dalgalı ama düzenli bir dalga değil tabiki. saçlarım kısa iken indirimden remington 19mm almıştım ama saçım uzatınca artık 19mm maşa çok ince gelmeye başladı yaptığım maşa saçımda düğün saçı gibi duruyordu kalın sardım bu defa tutmadı bende rowenta elit modelinin 25mm spiralli modelini aldım ve remingtona 10 bastı çok memnun kaldım. hem remingtondan çoook daha kısa sürede ısınıyor hemde bence yaptığı bukleler daha kalıcı oluyor. buklelerin kalıcılığını denemek için özellikle saçıma bişey sıkıp sürmeden yaptım saçım yağlanmasaydı dahada duracaktı vede çok doğal durdu maşa yapıldığı belli bile değildi

Kızlaaaar bana yardımm eder misin karar veremiyorum braun ın 32 mm ili 25 i arasında kaldım 32 likte hemen dalgala düşüyo diyolar doğrumu

Saç masası almak istiyorum arkadaşlar saça zarar vermeyecek aynı zamanda fiyatı uygun önerebileceğiniz maşa var mı kuaförlerde hep siyah olanlardan görüyorum siyah yada metal renkli olmasının anlamı nedir hangileri daha güvenilir bu arada masadan hiç anlamam kapalıyım normalde ama evde kullanmak istiyorum yardımcı olur musunuz?? Lütfen

Back