bende tost yapmayı istiyorum ama şunu da öğrendim yine saçını yıkayıp kurutp ince ince sık örersen ve sabaha açarsan tost yapmış gibi oluyorsun :dance:
galiba ben en beleş saç yapımlarını öğrenmişim :roflol:
a.s bencede canım küçükken bizde yapardık ama saçımı kim örecek ki :1no2:
kendin örebilirsin nolcak ki. çok basit. yani 10 örgü yapsan yeterli olur kanımca. öyle çok fazla yapmaya gerek kalmadı. ben mesela pazar günü 2 tane ördüm yinede oldu. bi daha yaparsam foto çekip göndercem sana olur mu :1hug: a.s.
canım benimde saçım hafif dalgalı düzleştiricim var evde ve çok rahat düzleşiyor.ancak bigudi aldım yapışkanlılardan saçlarımı sardım 3 saat bekledim açtığımda aynıydı.hiç tutmamış.sana bir ipucu saçlarını uzun dikdörtgen şeklinde kestiğin kağıtlara sar geceden ve yat(çok rahat yatabiliyosun)sabah kaltığında aç hepsini ve jöleyle buklelere şekil ver aynı maşa gibi oluyor...ve uzun süre dayanıyor.a.s.
Ortaya çıkan şekil güzel oluyormu peki? Ben bunun servis peçeteli olanını denemiştim ama beğenmedim.ben bi kere denemiştim arkadaşımdan görüp çok iyi oluyo
şimdi kağıt parçalarını uzunlamasına kesiyosun
bir güzel buruyosun burgu burgu oluyo
sonra tutam tutam saç alıyosun eline artık ne kadar alıcan sana kalmış kalın bukle istiyosan kalın bi tutam yok ince ince olsun dersin ince tutamlar al canım
saçı kağıda dola sonra kağıtların iki ucunu birleştir bağla sıkıca ki açılmasın
umarım açıklayıcı olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?