- 23 Ekim 2009
- 19
- 1
- 286
- 39
ya ben mi beceremiyorum ?bugün okadar uğraştım doğru dürüst bukle olmuyo acaip oluyo sinir oldum ne hayallerle almıştım oysa bide yandım bi sürü zaten arka tarafları nasıl yapıyosunuz anlamıyorum ki ben beceremedim senağlama biri bana da öğretse ya :çok üzgünüm:
canım maşa yapıyorsan saçını ince sar ve 45 saniye beklet.saçım yanar diyorsan 20 sn de bekletebilirsin. saçların hafif kuru ve dalgalıysa çok kolay bukle olur. kalın tutam aldığında bukle olmuyor. ince alınca hem bukle oluyor hem de bozulmuyor, hafif olduğu için.ben de rowentanın maşasını aldım çok memnunum şekil verme konusunda. ama bi süre sonra maşa saçı yıpratıyor benim saçım yıprandı biraz ben de sünger bigudi aldım.
banyodan çıktıktan sonra saçların kurut güzelce.ıslaklık kalmasın.eğer gece yatmadan önce yaparsan daha avantajlısın, çünkü yatmadan önce sarmış oluyorsun sararak yatabilirsin, sabah kalktığında mükemmel buklelere sahip oluyorsun. Maşa bile yapamıyor bunu.hem de saçların yanmıyor.dediğim gibi saçını güzelce kuruttuktan sonra bigudileri sar.kalın sararsan yoğun dalgaların olur. ince sararsan da buklelerin:)sonra da saç kurutma makinesini sıcak konuma getirerek, saçını sardığın bigudilerine tut.Öylece yat:) sabah kalktığında buklelerin olacak:kaydirigubbakcemile2 gündüz yapıyorsan da saçında en fazla 3 saat bekletmen yeterli:) yeterki saçın kuru olsun ve sıcak fön tut:)
(NOT: bizzat test ettim ve onayladım:))