• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç Maşası Mı Bigudi Mi?

bende tost yapmayı istiyorum ama şunu da öğrendim yine saçını yıkayıp kurutp ince ince sık örersen ve sabaha açarsan tost yapmış gibi oluyorsun :dance:
galiba ben en beleş saç yapımlarını öğrenmişim :roflol:

a.s bencede canım küçükken bizde yapardık ama saçımı kim örecek ki :1no2:

a.s bencede canım küçükken bizde yapardık ama saçımı kim örecek ki :1no2:

kendin örebilirsin nolcak ki. çok basit. yani 10 örgü yapsan yeterli olur kanımca. öyle çok fazla yapmaya gerek kalmadı. ben mesela pazar günü 2 tane ördüm yinede oldu. bi daha yaparsam foto çekip göndercem sana olur mu :1hug: a.s.

kendin örebilirsin nolcak ki. çok basit. yani 10 örgü yapsan yeterli olur kanımca. öyle çok fazla yapmaya gerek kalmadı. ben mesela pazar günü 2 tane ördüm yinede oldu. bi daha yaparsam foto çekip göndercem sana olur mu :1hug: a.s.

olur tabi a.s bu iki örgü kalınmıydı acaba :uhm: bugün saç sosisi alacağım bukle gibi oluyo değil mi yani lule lule istiyorum ben saçlarım çok düz yani tiriğa bile ihtiyaç duymuyorum :roflol: küçüklükten beri seviyorum lule saçı elimde değil :çok üzgünüm: bide saçım çok düz ya daha kalıcı olması için ne sürmem gerekiyo sarmadan önce bide sardıktan sonra toka ile mi tutturacağım :uhm: çok sordum kusura bakma canım a.s.

bence bugudi en iyisi ben akşam duş alıyorum sarıp yatıyorum gece arada bir kafama batıyor ama saçlarım düz olduğu için bir iki saat yetmiyor bana onun dışında çok kullanışlı iki günde gidiyor sabah kalkır hemen çıkabiliyorsun öyle saatlerce uğraşmama gerek kalmıyor sabah sabah

canım benimde saçım hafif dalgalı düzleştiricim var evde ve çok rahat düzleşiyor.ancak bigudi aldım yapışkanlılardan saçlarımı sardım 3 saat bekledim açtığımda aynıydı.hiç tutmamış.sana bir ipucu saçlarını uzun dikdörtgen şeklinde kestiğin kağıtlara sar geceden ve yat(çok rahat yatabiliyosun)sabah kaltığında aç hepsini ve jöleyle buklelere şekil ver aynı maşa gibi oluyor...ve uzun süre dayanıyor.a.s.

canım benimde saçım hafif dalgalı düzleştiricim var evde ve çok rahat düzleşiyor.ancak bigudi aldım yapışkanlılardan saçlarımı sardım 3 saat bekledim açtığımda aynıydı.hiç tutmamış.sana bir ipucu saçlarını uzun dikdörtgen şeklinde kestiğin kağıtlara sar geceden ve yat(çok rahat yatabiliyosun)sabah kaltığında aç hepsini ve jöleyle buklelere şekil ver aynı maşa gibi oluyor...ve uzun süre dayanıyor.a.s.

ilginç bi yöntem deneyeceğim sosis aldım sarması biraz zor bide demir var içinde doğrusu öyle latmaya korktm ya kafama batarsa diye :bbo: jöleyi açtıktan sonra sürüyoruz yani saol canım.ah bu kadınların ne bitmez çilesi var güzellik uğruna :çok üzgünüm:

cnm ben braunun saç maşasını kullanıyorum cok memnunum tavsıye ederım.bi kackere bigudiyle yapayım dedım hıc guzel olmadı.ayrıca maşayla yaptıgında saç daha dogal duruyo.

Ayline katılıyorum .Kağıt gibisi yok.Hem kullanışlı hem masrafsız.Sonuç ta mükemmel.Saçlarını sarmadan önce hafifçe ıslatmayı unutma..Kolay gelsin..:))

bndede arzumun saç maşaları var müthiş yapıyo kızlar ya jölelemezsem akşama kadar dayanıyor jölelersem 3 gün fln dayanıyor.

bendede rowenta model look var maşası özellikle çok güzel yapıyor ben vaktim oldukça yapıyorum

bende sosilerle çok uğraştım tutmadı kafama batıp beni uykusuz bıraktıklarına mı yanayım yoksa binbir hayalle yatıp sabah olamyan saçlar yüzünden bozulan sinirlerimemi... 2 gün önce baun un maşasını aldım bir iki deneme yanılmadan sonra alışıyo insanın eli gayet kullanışlı çok vakit almıyo hemde güzel duruyo saçlarım dümdüz olmasına rağmen bütün gün dayanıyoo jölelemeden jölelemeyi hiç denemedim

bende maşa kullanıyorum uzunnn zamandır
bigudiyle sarmıştım ama beynemedim açınca
jöle değil de ben sprey kulllanıyorum
jöle hiç sevmem hiç kullanmam vıcık vıcık yapışkan bişey
sprey daha güzel ve rahat bence

arkadaşlar bu kağıda sarma işi tam olarak nasıl oluyor anlatırmısınız ? yani saçın neresinden başlayıp neresine doğru sarılıyor ?

ben bi kere denemiştim arkadaşımdan görüp çok iyi oluyo
şimdi kağıt parçalarını uzunlamasına kesiyosun
bir güzel buruyosun burgu burgu oluyo
sonra tutam tutam saç alıyosun eline artık ne kadar alıcan sana kalmış kalın bukle istiyosan kalın bi tutam yok ince ince olsun dersin ince tutamlar al canım
saçı kağıda dola sonra kağıtların iki ucunu birleştir bağla sıkıca ki açılmasın
umarım açıklayıcı olmuştur

ben bi kere denemiştim arkadaşımdan görüp çok iyi oluyo
şimdi kağıt parçalarını uzunlamasına kesiyosun
bir güzel buruyosun burgu burgu oluyo
sonra tutam tutam saç alıyosun eline artık ne kadar alıcan sana kalmış kalın bukle istiyosan kalın bi tutam yok ince ince olsun dersin ince tutamlar al canım
saçı kağıda dola sonra kağıtların iki ucunu birleştir bağla sıkıca ki açılmasın
umarım açıklayıcı olmuştur
Ortaya çıkan şekil güzel oluyormu peki? Ben bunun servis peçeteli olanını denemiştim ama beğenmedim.

valla be tek maşalardan aldım süper yapıyo aynı kuaförden çıkmış gibi oluyo saçlarım.herkese tavsiye ederim.15 dk ancak sürüyo yapması bigudi kullanmayı sevmiyorum :)

ben arkadaşımda gördüğümde bayılmıştım
amaaa onun saçları uzundu ve doğal hali düzdü çok hoş durmuştu
benim yaptığım zaman saçlarım biraz kısaydı ve kendi doğal hali de kıvırcığa yatkın olduğu için yani dalgalı gibi ama kıvır kıvır bukle bukle
sanırım çok beklettiğimden fazla kıvırcık olmuştu beyenmemiştim ama biraz suyla almıştım kıvırcıklığı sonra da sprey sıkmıştım güzel durmuştu
bigudiden 10 kat daha iyi ondan hiç memnun kalmadım ben bugüne kadar

Bence bigudi den daç maşasi daha iyi ben yeni maşa aldim süper bişey ya mükemmel yapiyor kuförden çikmiş gibi oluyosun zaten kesinlikle tavsiye ederim :)

Back