bu bigudileri kendi kendimize yapmak zor olmaz mı arka kısımlarını sizler nasıl yapıyorsunuz
ya bu sosisler nerde satılıyo fiyatı nedir kızlar?
parfümerilerde bolbol var. tam olarak bilmiyorum ama çok ucuz fiyatları.
uygulaması kolay oluyo mu ki ben maşa kullanıyorum aceme olduğum için pek beceremedim bir iki saatte bozulup dalga oluyolar .saçlarım omuzlarımda sosis sarar mı bide nasıl kullanıyosunuz ıslakken mi ?bigudi ile arasındaki fark nedir?bigudi mi önerirsin sosis mi hangisi daha kalıcı daha kolay?çok soru sordum kusura bakma :1rolleyes:
valla benim saçlarımda maşa tutmuyo bide çok zor tek başına yapmak çok ta vakit alıyo kollarımda ağrıyo. bence sosis en kolayı. senin saçlarında omzundaymış. tutar tabikide. ben banyo yapırıyorum. kurutuyorum saçlarımı hafif köpüklüyorum sonra sosisle sarıyorum çok basit. bigudiden daha basit. bigudininde sosisin de saçları tutma oranı aynı benin sosisler yetmeyince bigudiyle devam ediyorum. geçen yaptım böyle 3 gün kıvırcıktı dene derim yerimseniben
çok teşekkür edeirm en kısa zamanda deneyeceğim a.s. keşke bunu bi kaç gün önce öğrenseydim boşa gitti okadar para senağlama
olsun lazım olur belki de. onu da dağınık topuz yaparken hani bir kaç bukle kıvırcık lazım oluyo ya zaman kullanırsın :dance:
doğru diyosun daha öğrenmem içiçn çok zaman var önümde yaratıcılık yapmam lazım ama dalgayı güzel yapıyo bide tostu denerim birini bile iyi yapsa yeter yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?