Saç Şekillendiriciler Saç Kurutma ve Fön makinesi , Tavsiye - Önerileriniz .

YasminB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
685
5
96
Çanakkale
Tecrübeli olan herkes ürün kodu verir ve yorumlarını katarsa son derece yararlı olacağını düşünüyorum ..
Bende şöyle güzeeel soğuk üfürenlerden ayarlılardan bi tane almak istiyorum . :31:

model ismi falan bilmiyorum pek yardımcı olmaayacağım esasen ama burada en çok philips markadan söz etmişler, ben philipsinkini alacağım sanırsam.

model ismi falan bilmiyorum pek yardımcı olmaayacağım esasen ama burada en çok philips markadan söz etmişler, ben philipsinkini alacağım sanırsam.

Ben büyük ihtimalle olağanüstü memnun olduğumdan remington yada babyliss alacağım ..
kullananlar fikir verselerdi keşke iyi olurdu..

boşu boşuna saçınızı yıpratıyorsunuz arkadaşlar , prof fön maknesi alın yemn ederim bana dua ediceksnz, düzleştirmenize bile gerek kalmıycak ayrıca hiç yıpranmıycak.ben senelerce düzleştirici kullandım ve herbanyo çıkışı rowenta krurtma makinesi ile kuruttum çatal çatal oldu saçlarım prof fön maknesi alınca inanmadım saçlarıma extra birkaç bakım ürünü kullandım ısı için ve uçlarına serum böylece nemini saklıyorsunuz saçın, benden tavsiyee

Back