- Konu Sahibi adanalxix ebru
-
Valla bende arzum Buka var, diğerlerine nazaran biraz pahallı ama inan çok memnunum yaklaşık 1 yıldır da kullanıyorum. Hem ion özellikli hem de içi porselen kaplı. Benim o cadı saçlarımı yatıştırdı diyebilirim.
Önerin için çok teşekkür ederim minikcicek, söylediğin makineyi inceleyeceğim.
Valla bende arzum Buka var, diğerlerine nazaran biraz pahallı ama inan çok memnunum yaklaşık 1 yıldır da kullanıyorum. Hem ion özellikli hem de içi porselen kaplı. Benim o cadı saçlarımı yatıştırdı diyebilirim.
Sanırım bu ürününü fazla kullanan yok
ben de braunun iyon teknolojili olanından aldım..mavi beyaz olanından.saç düzleştiricim ve maşam da aynı markadan çok memnunum.bi kaç gün kullandım kurutma makinası gerçekten aradaki fark gözle görülür derecede daha parlak görünüyor saçlarım.çeyizime kaldırmakta zorluk çektim açıkcası:)
evet kuaförlerin kullandıklarıyla bizim aldıklarımız biraz farklı oluyor, ben de kuaförlerin kullandıklarını tavsiye ederimBen kuafÖrlerın kullandıĞı bı saÇ kurutma makınası aldım tanıdıĞımıza aldım ama markasını hatırlamıyrum. Şıddetle tavsıye ederım.
Etap marka aldım bende. Fiyatı da fana değil. 158 TL ye aldım, bir kez kullandım. Kalitesini çok beğendimMerhabalar, benim saçlarım uzun ve dalgalı. Makineyle kurutunca elektrikleniyor. İyon özellikli bir makine mi alsam yoksa birçok kişinin tavsiye ettiği Etap marka kuaförlerin kullandığı makinelerden mi alsam bilemedim. Bir sürü seçenek var içinden çıkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?