- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
Ay 1 haftada zaten uzar ne olacak daha iyi rahat eder gözüne gelmez saçı. Eşiniz de açıklamış zaten o şeklide uzun oldu diye. Bence siz dolmuşsunuz başka yerden çıkmış bazen bana öyle oluyor yorgunluk ve stresler farkında olmadan öfke patlaması yapıyor.Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün eşimle bir kriz yaşadık. Konu kızımızın saçı. Akşam 2 yaşındaki kızımızı saçını kestirmeye berbere götürdü. Öncesinde ben ona istediğim modelin fotografını yolladım. Berber aslında benim istediğim modeli kesmiş ama eşim önleri gözüne geliyor diye çok kısa kestirmiş. Öncesinde böyle bir konuşma yapmadık, kendi öyle istemiş. Çocuk beslemeye dönmüş. Lastik toka ile tutulacak gibi değil. Saç bandı zaten takmıyor. Tel tokayı da yutar endişesi ile ben takmıyorum. Ben epey sinir krizi geçirdim. Madem böyle bir fikrin vardı beni ordan aramalıydın dedim. Eşimde olayı çok abarttığımı, bir daha kızı kendim götürmemi söyledi. Ben tabii ki kendim götürmeyi tercih ederim ama 11 aylık küçük bir bebeğim daha var ve eşim yemek dışında ev işlerine yardım etmediği için kalıp onları da yapmak bana düşüyor.
Sizce bu kavga etmek için basit bir sebep mi? Ben abartıyor muyum?
Hicbirimizin perfect bir hayatı yok ki. Ama bu kadar basit meselelerden insan kocasıyla neden kavga eder?geçinmeye gönlümüz var ki geçiniyoruzama perfect bir hayatımız yok. Kusura bakma.
Ya aslında o da çok fedakarlık yaptı. Bunun da farkındayım. İkinci çocuğa hamile kaldığımda ben aldırmak istedim. O doğur dedi. Tostcuyu açana kadar 11 ay o da eve hapsoldu. Çocuklar olmasa ben eminim biz hala çok romantik, gülüp eğlenen, gezen bir çifttik. Ama çocuklar bizim hayatımızı sabote ediyor. Ve bu süreçte birbirimizden başka kimse yok yardım eden.Çünkü halledemediğin, affedemediğin, güvenemediğin ve iyileştiremediğin birçok anın var.
Her biri sızlayan yara ama bütünen baktığında hayat devam ediyor.
Onları görmezden geldikçe, yara almayacağın bir yerde karşıya çizik atmayı seçiyor insan.
Ne diyeyim, biliyorum işte.
Saç değil o mesele…
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün eşimle bir kriz yaşadık. Konu kızımızın saçı. Akşam 2 yaşındaki kızımızı saçını kestirmeye berbere götürdü. Öncesinde ben ona istediğim modelin fotografını yolladım. Berber aslında benim istediğim modeli kesmiş ama eşim önleri gözüne geliyor diye çok kısa kestirmiş. Öncesinde böyle bir konuşma yapmadık, kendi öyle istemiş. Çocuk beslemeye dönmüş. Lastik toka ile tutulacak gibi değil. Saç bandı zaten takmıyor. Tel tokayı da yutar endişesi ile ben takmıyorum. Ben epey sinir krizi geçirdim. Madem böyle bir fikrin vardı beni ordan aramalıydın dedim. Eşimde olayı çok abarttığımı, bir daha kızı kendim götürmemi söyledi. Ben tabii ki kendim götürmeyi tercih ederim ama 11 aylık küçük bir bebeğim daha var ve eşim yemek dışında ev işlerine yardım etmediği için kalıp onları da yapmak bana düşüyor.
Destek oluyor. Yemeği o yapar. Büyük kızımızı kreşe yazdırdık. O bırakıp, alıyor. Market alışverişini yapar. Aramız iyi mi derken ilişkimizin başındaki tutku yok. Belki de ben bunun yüzünden hırçınım.Böyle birşey için sinir krizi geçiriyorsanız altında başka sebepler vardır. Eşiniz size normalde destek oluyormu? Yada aranız iyimi?
uslu uslu durmuş.Ay konuyu dagitmak gibi olacak ama ben kizimi (2 yas) kuafore goturmeye cesaret edemedim henuz, doğdugundan beri kendim kesiyorum. 2 yasinda kuafore itiraz etmedi mi kucuk prenses? Kriz cikarmamis mi?
Seviyorum ama bazen bir o kadar da boğasım geliyorNihal eşini seviyor musun?
Destek oluyor. Yemeği o yapar. Büyük kızımızı kreşe yazdırdık. O bırakıp, alıyor. Market alışverişini yapar. Aramız iyi mi derken ilişkimizin başındaki tutku yok. Belki de ben bunun yüzünden hırçınım.
Aa sanirim kizlarimizin sac modeli ayni :) ben de gecen pazar 80ler Alman futbolcusu seklinde uzayan saclarini boyle kestim :) masallah kuzumauslu uslu durmuş.Doğduğundan beri 4. Sanırım kuaföre gidişi.
Hep aynı noktaya geliyoruz işte. Ben de eşimi seviyorum. Benle iyi olduğu sürece seviyorum. Ama eskiden bu daha manyakcaydı belki aşk sevgi farklı şeyler onla ilgili olabilir. Öl dese ölürdüm ama şimdi hadi ordan derim yani. Bilmiyorum anlatabiliyor muyum.Seviyorum ama bazen bir o kadar da boğasım geliyorYetersiz kaldığım her şeyde ondan medet umuyorum. keşke annemler bana sırt çevirmeseydi. Belki o zaman kendimi bu kadar sıkışmış hissetmezdim.
Evet abartiyorsunuz o çocuk sadece sizin değil onun da öyle olmasını istemis olmuş olayı abartmaya gerek yok iki üç aya uzar zaten yaza kadar güzel olurArkadaşlar iyi akşamlar. Bugün eşimle bir kriz yaşadık. Konu kızımızın saçı. Akşam 2 yaşındaki kızımızı saçını kestirmeye berbere götürdü. Öncesinde ben ona istediğim modelin fotografını yolladım. Berber aslında benim istediğim modeli kesmiş ama eşim önleri gözüne geliyor diye çok kısa kestirmiş. Öncesinde böyle bir konuşma yapmadık, kendi öyle istemiş. Çocuk beslemeye dönmüş. Lastik toka ile tutulacak gibi değil. Saç bandı zaten takmıyor. Tel tokayı da yutar endişesi ile ben takmıyorum. Ben epey sinir krizi geçirdim. Madem böyle bir fikrin vardı beni ordan aramalıydın dedim. Eşimde olayı çok abarttığımı, bir daha kızı kendim götürmemi söyledi. Ben tabii ki kendim götürmeyi tercih ederim ama 11 aylık küçük bir bebeğim daha var ve eşim yemek dışında ev işlerine yardım etmediği için kalıp onları da yapmak bana düşüyor.
Şimdi baktım, evet ilk ben yazmışım size, sarmak değildi amacım.Emir eri mi bu adam yahu? Robot mu? Çok garip düşünüyorsunuz. Konu sahibinin kocasını tanımıyorum, konularına da hakim değilim. Olmam gerektiğini de düşünmüyorum zaten bu konu özelinde yorum yazdım, hala da görüşüm aynı.
Siz bir sakinleşin ama yorumlarınızı şimdi okudum. Kendi kocanıza olan hıncınızı benden çıkartmaya çalışıyorsunuz şu an ki bu çok gereksiz. Bana niye sardınız anlamadım. Neyse belli ki anlaşamayacağız daha fazla konuşmaya devam etmezsek sevinirim, iyi geceler
Çocuklardan sonra sen de ben de bin parçaya bölündükHep aynı noktaya geliyoruz işte. Ben de eşimi seviyorum. Benle iyi olduğu sürece seviyorum. Ama eskiden bu daha manyakcaydı belki aşk sevgi farklı şeyler onla ilgili olabilir. Öl dese ölürdüm ama şimdi hadi ordan derim yani. Bilmiyorum anlatabiliyor muyum.