O bende de var maalesef. Sadece oruç olduğumda yaşıyorum bunu dudaklarım kupkuru oluyor halbuki baya su içiyorum iftarda. Kaç kere kanattim bu ay bilmiyorum ama istem dışı oluyor kesinlikle eğer çözüm bulursanız haber verin lütfen :/Bende de dudak yeme, oruç olduğum için tutup elim ile kopariyorum dudaklarım hep çirkin . teee Allah'ım ya ne saçma hareklerimiz var .
Maalesef yıllardır bir çözüm bulamadım .O bende de var maalesef. Sadece oruç olduğumda yaşıyorum bunu dudaklarım kupkuru oluyor halbuki baya su içiyorum iftarda. Kaç kere kanattim bu ay bilmiyorum ama istem dışı oluyor kesinlikle eğer çözüm bulursanız haber verin lütfen :/
Johnson's baby vazelin sürmeyi dene. Ufak bir kabın içine bir parça koy, ihtiyacın oldukça yenile. Zaten dudak yeme olayı genellikle dudaklar nemsizlikten kuruyup pul pul olduğunda ortaya çıkıyor. Eğer nemlendirirsen sorunun ortadan kalkar.O bende de var maalesef. Sadece oruç olduğumda yaşıyorum bunu dudaklarım kupkuru oluyor halbuki baya su içiyorum iftarda. Kaç kere kanattim bu ay bilmiyorum ama istem dışı oluyor kesinlikle eğer çözüm bulursanız haber verin lütfen :/
Sen de dudaklarını kuru diş fırçası ile fırçalayıp fazlalıklardan kurtulduktan sonra vazelin sürmeyi dene, üst mesajda da paylaştım.Maalesef yıllardır bir çözüm bulamadım .
Hep çirkin dudaklarım var krem sürüyorum ama ne fayda iyileşmeden tekrar kopariyorum.
Çok mantıklı , deniyicem teşekkür ederimSen de dudaklarını kuru diş fırçası ile fırçalayıp fazlalıklardan kurtulduktan sonra vazelin sürmeyi dene, üst mesajda da paylaştım.
Hemen bir psikiyatre gitmelisin. Kendi kendine iyileşmeyi bekleme.Kızlar ben sanırım 1 senedir saçlarımı koparıyorum acıcıyla acmıştım bi ara kırıklar oluştu sürekli koparıyorum sonra bu alışkanlık haline geldi bende koparmadan yapamıyorum koparınca bi haz veriyo bana cok değişik saclarım uzucagına kısalıyo boyu gecen seneki resme bakıyorum sacımı hic kesmeme rağmen suan daha kısa hatta bazı yerler orantısız daha cok kopardığım yerler daha kısa yapıcak hic bişey bulamıyorum netten araştırdım bunun bi hastalık oldugunu öğrendim yardım edin bu gidişle sacım kalmıcak kendime nasıl engel olabilirim inanın hic uyumadan sabaha kadar kopardıgım oldu sonradan kopardığım sacları yerde görünce cok üzülüyorum önceden saclarım baya gürdü herkes bayılırdı şimdi incecik kaldı
Anlattıklarını birebir yaşıyorum. Öss ( ozamanlar adı buyduYaklaşık 5 yıldır koparıyorum saçlarımı. Ilk olarak 8.sınıfta sbs stresiyle ders çalışırken elim sürekli saçımda oluyordu. Sonrasında kalın telli ve tırtıklı olan saçlarımı farkettim. Elime takıldıkça koparıyordum, ve tepe bölümüm git gide açılıyordu. Annem babam sürekli uyarıyordu fakat elim saçıma istemsiz olarak gidiyordu. Saçlarım uzundu ama salamaz duruma gelmiştim. Yaz tatilinde bioksin kullandım sürekli. Yeni saçlar gelmişti diplerden. Geçti zannediyordum 10.sınıfta tekrar başladım lanet olası hastalığa ve şuan üniversite 2yim hâlâ devam ediyorum. Hiç acı duymadım aksine sanki başımda bir ağrı var ve saçlarımı koparınca geçiyor gibiydi. Halen öyle saçlarım çok kötü oldu çok fazla kırıldı yıprandı. Yıpranmışlığın belli olmaması için düzleştirmem gerekiyor aksi halde ütülenmiş gibi görünüyorlar. Bırakmak istiyorum fakat başaramıyorum Saçlarım şuan belimde ama üst tarafları boynuma değmiyor bile..
Sanmıyorum ama artık saçlarımın üst tarafları aşırı kısaldı argan yağı kullanıyorum 3 aydır belki saçlarıma bir etki eder diye ama fayda yok daha fazla katlanamıyorum şuan bunu yazarken bile beynim resmen ellerime emir veriyor koparmam için
Anlattıklarını birebir yaşıyorum. Öss ( ozamanlar adı buydu) 'ye hazırlanırken başladım şu yaşımda strese bağlı azalıp çoğalıyor. Üniv de çalışırken vs bırakmıştım. Bhnlar haricinde de ara ara bıraktım. Gitti sanıyorum ama sürekli tekrar geliyo pislik
Velhasıl 15 senedir bi çözüm bulamadım. Psikolojik tedavi de işe yaramıyor. İlaçları bırakınca yineleniyormuş çünkü direk buna hitap eden bi ilaç yokmuş.
Son zamanlarda bi ilaçtan bahsediyorlar, yan etki olarak çok kişide bıraktırmış onu veriyorlarmış ama doktor kontrolünde olmadan kullanılmaz tabii ki.
Sende bi dene psikolojik tedavi belki sende işe yarar kurtulursun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?