ayni sey bendede var
, kaslarimi nadiren yoluyorum,ama saclarimi bende yolar sonrada izlerim
hangisi daha kalin diye,onu secer elimde oynarim
,aslinda düsündügümde psikopatca,ama rahatlatiyor gercekten,ve pismanlikta duymuyorum:smiley-cool: cünkü, tam kellestirmemeye bakiyorum,yani kontrol altinda tutabiliyorum kendimi,biraz uzamasini bekliyorum,sonra tekrar basliyorum,benimde tepemde saclarim azaldi,en cok ordan yoldugum icin. eskiden elim sürekli saclarimdaydi,cevremdeki herkes rahatsiz olurdu,arkadaslarla ders calisirken falan,sinir kirizleri gecirirdiler
, ama gecen yil kapandim,ve haliyle birakmak zorunda kaldim,türbanin altindan saclari yolmasi biraz zor XD, benim önerim en azindan örtü veya sapka takin,bende yardimci oldu,elimi kafama attigimda saca ulasamayinca yolamadim haliyle
böyleliklede kendime hakim olmayi ögrendim,veya elinize bi oyuncak alin stres aticilar varya,cünkü sacimla genelde stresdeyken oynadigimdan,kondisyonalasmisti,yani her dersin basina oturdugumda,elim sacimdaydi bilincalti. ve saclarinizin tekrar cikmasi icinde,kafaniza/saclariniza masaj yapin,kasircasina,saclariniz cogaliyor,TV de duymustum,denedim ise yaradi.