canım sen nasıl oldun devam ediyormuamıın mercancım amııınnn...
canım sen nasıl oldun devam ediyormu
malesef yenıldım. 3 gune kdr gayt ııydı gunde 2-3teldı ama 3gun öncesınden svn stresım basladı ders calısmaya basladm dun sevglmde ayrıldım kucagmda 3gundur sac yumagı( ne guzel toparlanmstı 15gnde.. bilmiyorumkismile klava:
canım benimki sadece stersten üzüntüden değil ben sevinince heyecanlanınca içim kıpır kıpırken bile kopartıyorum.Parmaklarımı bantlamak daha iyi geliyor çünkü başımı bağlayınca açıkta kalan yerlerden bile kopartıyorum Kafamda peruk var kopartmayım diye dr. Takmamı önerdi ama yanlardan bir başlıyorum oynamaya bakmışımki peruk kafamda yarıya kadar kaymış ben ön taraflardan saçlarımı kopartmışımstresli olmaktan bence kaynaklanıyordur. mutlu olduğunuzda bu kendilğinden geçecektir diye düşünüyorum parmaklarınızı bağlayacağınıza, saçınızı örtün daha rahat ellerinizi illa ki açmak zorunda kalacaksınız.
kendi etrafınızda dönün semazenler gibi, bu tibet yogasında birinci hareket, bu hareket mutluluk hormonu salgılatır.
kopartmamak için ne gibi şeyler yapıyorsun birz bilgilendirsen buradakileri ve beniüzüldüm cnm ya...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama olsun pozitif düşünmeli..ben artık yolmuyorum saçlarımı sadece boşluklar var onların dolması için sabırsızlanıyorum onun dışında saçımla pek uğraşmıyorum...şunu kesinlikle anladım ki..tamamen stres..stres olmayınca aklıma bile gelmiyor...yoksa kendimi kaybedebiliyorum..inşallah hepimiz atlatırız bu derdi...
canım bu durumu bende çözemiyorum nasıl olduda o 3 günde kopartmadın ne yapmıştın? bir düşün aynen benimde öyle kopartmadığım günlerim var bende kendime soruyorum acaba ne olmuştu da kopartmamıştım şimdi neden kopartıyorum nasıl engellemiştim şimdi neden olmuyor falan ama işin içinden çıkamıyorum bir türlü:uhm:malesef yenıldım. 3 gune kdr gayt ııydı gunde 2-3teldı ama 3gun öncesınden svn stresım basladı ders calısmaya basladm dun sevglmde ayrıldım kucagmda 3gundur sac yumagı( ne guzel toparlanmstı 15gnde.. bilmiyorumkismile klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?