yol yakınken kurtulmaya bak benimki çok ileri derecede oyüzzden ne yapsak fayda vermiyormafoldumbenselam...bende sıkıldıkça saçlarımı kopartıyorum ucundan kökündenannem saç kıran olcaksın diyor ama sanki tik olmuş bana yapmadan duramıyorum
aynen öyle doktorların yapacakları birşey yok ancak ilaç veriyorlar oda ya uyku veriyor yada uykusuzluk üzgünüm ama ben 2 senedir içiyorum ve hepsini denediler bende yani ilaç olarak malesef:jeyyar:bursa da uludag üni de bir psikatriste gittim. aslında benim sorunumun terapi ile olacagını söyledi ama her hafta 200 tl vermek çok zordu benim için o yüzden ayda bir gitmeye karar verdim fakat memnum kalmadım kaşlarım dışında herşeyden konuştu aslında zorla konuştu daha çok beni konuşturmaya çalıştı ama benim sözümün bittiği uyerde öylece bekliyodu.hayret memnun kalmadım o yüzden.bir de prozak verdi ama hiç bi faydası olmadı 3 ay gittim. daha çok uykusuzluk vs yaptı günlük yaşam kalitemi düşürdü. bilmiyorum ne olacak bu gidiş...
daha önceden de çok kararlı oldum üstesinden geldim ama gardım düştüğünde yeniden başladım kaşlarımı yolmaya. inş bir sonu olur
tecrübeli bir hasta olarakarkadaslar ben ıstanbulda ozel bır psıkıtyrı klınıgıne gtmeye karar verdım, sdce konusma degıl kan tahlılı hormon testı vs.. yapıorlarmıs ona göre ayrıca tedavı. fakat muane240 tahlıller 300 tl,ayrıca bı test gerekırse ayrıca ucret tabıkı. sormak aklma gelmedı ama sanırım sosyal guvencen olsa da ıse yaramıo özel ucret verıosun. klınıgın ısmı np pskytrı.burası hakkında bılgısı duyumu olan varmı? ben ögrencıyım ucret benı aşıcak fkt bırkac ay kemerı ııceee sıkıcam artık
senin gibi bir eczacılık okuyan birisine bu öğütleri vermem saçma sen benden daha iyi bilirsin ilaçların etkisini ama bende kullanmış ve işe yaramamış birisi olarak söyledim yinede sen bilirsinarkadaslar ben ıstanbulda ozel bır psıkıtyrı klınıgıne gtmeye karar verdım, sdce konusma degıl kan tahlılı hormon testı vs.. yapıorlarmıs ona göre ayrıca tedavı. fakat muane240 tahlıller 300 tl,ayrıca bı test gerekırse ayrıca ucret tabıkı. sormak aklma gelmedı ama sanırım sosyal guvencen olsa da ıse yaramıo özel ucret verıosun. klınıgın ısmı np pskytrı.burası hakkında bılgısı duyumu olan varmı? ben ögrencıyım ucret benı aşıcak fkt bırkac ay kemerı ııceee sıkıcam artık
senin gibi bir eczacılık okuyan birisine bu öğütleri vermem saçma sen benden daha iyi bilirsin ilaçların etkisini ama bende kullanmış ve işe yaramamış birisi olarak söyledim yinede sen bilirsin
aman canım dikkat et bende öyle başladım koparmaya sakın koparmaya yönelimin olmasın mümkünse oynama saçlarınlalmaz:
haklısın işte geçmişimizde ne olduysa bizi bu kadar yıkan yaralayan kaynak işte orada aslında ama birçok şey yaşadım ben de senin gibi ama ne psikolog ne ilaç artık inanmıyorum ne yapsak acabaevet mercancım sanırım pro..z.c tı ??
yanlıs mı hatırlıorum ?? bende hafıza problemı de var((
ya ıste pskytrı ye gtmek ıcın cok sebebım var aslınca,
1 ınsan ılıskılerım coook zayıf unv de 4.yılım dogru duzgun bı arkdsım yok,3senedır bırkac arkdsın kahrını cekıyordum artık tak dedı,sdce not ve gelmedklerı ders ıcın ımza atmam ıcın arıorlardı tenefuslere fln bırlıkte cıkıorduk ama derslerden sonra tık yok felan.snv zamanı ceylan ceylan ceylan dıbımdeler.
bende sıldım gectım. unv ye basladıgım zaman agır bı ıc savas ıcındeydım acım vardı onuatlatmaya calısıodum ve bu nedenle herkesten sogudum cunku gulup eglenecek durumum yoktu,her daım somurtan bır tıpten herkes uzaklastı ıllakı,bazen arkdslar ceylan sureklı yuzun asık derdın ne dıolar,halbukı bu sıma bana yerlesmıs artık sabıt beton gbı yuz mutlu da mutsuz da olsam.
ıste bunları duzeltmem gerekıyor yoksa okul bna cehennem olmaya devam etcek
2.babamı kardesımı kaybettım 4-8 yıl oldu ama belkı hala atlatamadıgım sıkıntısı var cnku aglayamadım bıle ne oldgunu anlamadım ble.
3.TRIKTILLOMANI
4.hafıza problemı,cok cabuk unutuorum bırcok seyı
yanı butun bunlara bı pskytr care bulabılırmı bılmıorm ama belkı de gıtmenın zamanı geldı yada o da ır avuntu. ama baska nasıl cözulebılırkı onu da bılmıorum((
inşallah canım bu hastalıktan olan herkesle beraber kurtuluruz sen de aynen oynamamaya çalış kronikleştirmeden eline başka bir uğraş al kendini oyala birşeylerlehaklısın cnm bnde bu topiği gördükten snra oynamamaya gayret ediorum. inş yakında hiç ellemicem saçlarımı. inş sende kurtulursun cnm en yakın zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?