Bendeki hastalıkta bu kateogriye girer mi bilmiyorum ama benim elim sürekli sacımda hiç inmez sürekli sacımdakı karısmaları acarım elımı sacmı gecırıp sora acmak acaıp haz verıyor bu bır hastalık cunku yapmka ıstemedıgım halde karsı koyamıyorumm saclarımda cok dokuluyor ama ben koparmıyorum yanı bıraz farklı bır durum nasıl kurtulurum bılmıyorum bazne sacımı topluyorum ama bır bakıyorum sacım acık bnm elım sacımda:))
ben tirnaklarimi yiyorum sac killarimi kopariyorum bi anlik aci hissi beni rahatlatiyor sanki sonradan pisman oluyorum ama birde kafamda belli bir yer var oranin killarini kopariyorum orayi kasiayarak yara yapiyorum yarayi yolmakta bana zevk verior gerginligi gidiyor sanki ama pisman olyuorum ya napicam nedne boyle aykiri biriym sanki?
Aynen canım benim de saçlarımla ilişkim bu şekilde. Kıvırcık saçlıyım, ama farkında olmadan ellerim sürekli saçlarımda, saçlarımın o canım kıvırcıklarını açmaya bayılıyorum, arkadaşlarım bile yeter artık çek ellerini saçlarından diye söylenirler. 0 yüzden seni çok iyi anlıyorum a.s
teşekkürler canım, benim kötü yönünden biri de özellikle kaş ve kirpiklerimi koparmam. Bazıları yerine geliyor, ama büyük kısmını kaybettim. Doktor nasıl bir tedavi uyguladı, çok özel olmazsa sorabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?