• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Kırıkları.. { yardım }

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nilly.nill

GoNCa
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
145
0
116
Kayseri

Arkadaşlar benim bayadır saçım kırılmıyordu.. bu aralar fark ettim ki kırılmış.. kırıklar için kestirmekten başka önerebileceğiniz birşeyler varmı??

Ayrıca saçım çok çabuk yağlanıyor.. sizce ne yapabilirim.. yardımcı olursanız çok sevinirim:))​

Merhaba. Benim de saçlarım belime kadar uzun ve dümdüz. Ben saçlarımı gliss in bir ürünü ile uzattım. Bu ürün, Kırıklarımı inanılmaz derecede hafifletti. Sprey şeklinde saç uçlarına sıkılıyor. Sıvı saç kremi. Ama, saç diplerine sıkmanı tavsiye etmiyorum çünkü çabuk yağlandırıyor. ıçeriğinde Argan, ve shea yağı var. Ayrıca sıktıktan sonra da saçlarımı kolaylıkla tarayabiliyorum. Genellikle banyodan çıktıktan sonra, ıslak saça uyguluyorum. Fakat, kuru saça da uygulanabiliyor. Sarı renkte bir sıvı. Tavsiye ederim..Sevgiler...

kızlar dün birşey duydum doğru mudur aslı astarı var mıdır bilmem ama; kaynar suya saç uçlarını koyup biraz bekleyecekmişin.. kırıklara iyi gliyor diyorlar.. bi fikriniz var mı ?

kızlar dün birşey duydum doğru mudur aslı astarı var mıdır bilmem ama; kaynar suya saç uçlarını koyup biraz bekleyecekmişin.. kırıklara iyi gliyor diyorlar.. bi fikriniz var mı ?

yok cnm olur mu öylr şey.ztn bu saçların kırılmasındaki bir etken de banyodayken suyun sıcak olması.sıcak su saçları daha çok kırıyo.ondan olbıldıgınde saçları ılık suyla yıkamalı. sengözlerimebaksanab

polisher
condition
liquid hair serum

fiyati 30-35 tl ,iyi kuaforlerde satiliyor sadece;
internette daha ucuza da var.

siddetle tavsiye ederim; benim de saclarim belime kadar ve boyali olmasina ragmen bu serumla kiriklardan koruyoeum saclarimi

Back