- Konu Sahibi rockergirlml
-
Canım bu ürünün adı ne tam olarak benim de saçlarım çook kırık bi aylardır bi çare arıyorumarkadaşlar saç kırıkları için kesim çözüm arıyorum. banyodan sonra saçlara sürülebilecek çok iyi bir tane varmış schwarzkoph sanırım. yada başka önerileri olan varsa yazsın ama kesin çözüm olsun.
Canım bu ürünün adı ne tam olarak benim de saçlarım çook kırık bi aylardır bi çare arıyorum
schwarzkoph gliss sıvı saç kremi bende kullandım gerçekten işe yarıyo ama tabi biraz sabırlı olmak gerekiyo. Bide çoğu yerde bulabilceğin bi ürün.
Peki nerelerde bulabiliriz bunu ? Ve ne kadar süre kullanmamız gerekiyor ? :)
Watsonsta var geçen aldım 2 tane ben :) Banyodan sonra sıkıyorum saçıma rahat tarama sağlıyo memnunum :) Çoğu yerde satılıyo ya Watsonsta Gratiste var mesela diğer kozmetik mağazalarında falan bulursun mutlaka :)
Tamam. Çok teşekkür ederim. :)
kızlar size denenmiş ve onaylanmış bir ürün önerisi de benden:)
avon'un kırık uç onarıcı saç serumu var. küçük cam bir şişede, yeşil tonlarında etiketi var kıvamı yoğun, gerçek bir serum:) ıslak saçın nemini alıp uçlarına yedirerek sürün, her yıkamadan sonra kullanın. saçı ağırlaştırmıyor, saçların kırılma süresini çoook erteliyor:) fiyatı da uygun, indirim kataloğunda 7-8 tlye geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?