Doktora elbette götürdüm ben almanya da yasıyorum türkiyeden ekstra ilaç getirtim ama zaman alıcağı söyleniyorpeki doktora neden gitmiyorsunuz.
Eğer saç kıransa sana vereceğim tarıfı yap birebir oluyorDoktora elbette götürdüm ben almanya da yasıyorum türkiyeden ekstra ilaç getirtim ama zaman alıcağı söyleniyor
Sarımsak ilk başlarda çok denedim bıttım sabunu dendi onuda kullanmaya başladım kortizon kremleri yada iğne en etkili olanlar ama bi çocuga igne yaptırmak ne kadar doğru olabilirSarımsakçiğ birşekilde ez merhem kıvamına getir ve çocuğun tüm dökülen yerine günde 2 kez sabah akşam olmak üzere sür İnşallah faydasını göreceksin bu yayılmasınıda engelliyor düzenli yapmaya dikkat et
Ortaokuldayken arkadaşımda vardı.Ya zeytinyağı kullandı yada zeytinyağli sabun.Merhaba arkadaşlar benim oğlum 5 yaşında ve saçlarında ilk başlarda pul pul dökülme seklinde boşluklar oluştu ve bi süre sonra saçlarını kaybetti saç kıran oldu şimdi ise kaşlarında ve bütün vücüd tüyleri dökülüyo bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Neler yapılabilir?
Biz burda doktora götürdük hemen ilaç vermediler burda ilaç hemen vermiyolar genelde başka doktora götürdük oda saçlar gelir dedi bizde doktor doktor gezip hepsi aynı şeyi söledi sonra bi anda dökülmeler hızlandı bende türkiye gelip doktora gösterdm onlarda saç kıran dediler yıllardır bu işi yapan birinden ilaç aldık kullananlar çok memnundu ama onlarında heep bu şekilde uzun sürmüşBenim oğlum şu an 5 buçuk yaşında onda da 5 yaşında oldu berberde eşim fark etmişti 10 kuruş kadar bi alan döküldü kısa süre sonra çocuk doktoruna götürdük bi serum verdi gün de 2 defa kullandık bir iki aya saç kökleri çıktı ve geçti. Siz hemen götürdünüz mü. Kaşlara kadar indiğine göre çok ilerlemiş
bütün hepsi dökülmüşmüydü saçlarınınOrtaokuldayken arkadaşımda vardı.Ya zeytinyağı kullandı yada zeytinyağli sabun.
Serümun ismini hatırlıyomsnz acabaBenim oğlum şu an 5 buçuk yaşında onda da 5 yaşında oldu berberde eşim fark etmişti 10 kuruş kadar bi alan döküldü kısa süre sonra çocuk doktoruna götürdük bi serum verdi gün de 2 defa kullandık bir iki aya saç kökleri çıktı ve geçti. Siz hemen götürdünüz mü. Kaşlara kadar indiğine göre çok ilerlemiş
Anladım. İlerlemiş olduğu için uzun sürmesi normal olabilir. Çok geçmiş olsun. Tez vakit te sonuç alırsınız inşAllahBiz burda doktora götürdük hemen ilaç vermediler burda ilaç hemen vermiyolar genelde başka doktora götürdük oda saçlar gelir dedi bizde doktor doktor gezip hepsi aynı şeyi söledi sonra bi anda dökülmeler hızlandı bende türkiye gelip doktora gösterdm onlarda saç kıran dediler yıllardır bu işi yapan birinden ilaç aldık kullananlar çok memnundu ama onlarında heep bu şekilde uzun sürmüş
İnşallahAnladım. İlerlemiş olduğu için uzun sürmesi normal olabilir. Çok geçmiş olsun. Tez vakit te sonuç alırsınız inşAllah
Serümun isminie nabızdan baktım şimdi doktorun yazığı ilaç bu. Bide çocuk doktoru dedim ama cild doktoruna götürmüşüz yanlış hatırlamışım.
Erkek arkadaş şapka kullanırdı.Okulda özel durumundan dolayı şapka takmasina izin veriyorlardı.Boyle yuvarlak yuvarlak dökülmeler vardı saçında.bütün hepsi dökülmüşmüydü saçlarının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?