• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç kestirmek

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.820
1.649
63
38
Kızlar selam
Batıl inanç biliyorum ama kime sorsam kestirme öyle böyle diye diye huzursuz ediyorlar .. hamile iken saç kestirmek yani baya uzayacak şimdiden bile uzun en azından 6-7.ayımda azıcık kısaltayım diyorum boyamam da gerek ama kimyasal diye boyamam o mantıklı geliyo doğal boya olursa anca .. şuan 18.haftadayım .siz ne yaptınız

Kızlar selam
Batıl inanç biliyorum ama kime sorsam kestirme öyle böyle diye diye huzursuz ediyorlar .. hamile iken saç kestirmek yani baya uzayacak şimdiden bile uzun en azından 6-7.ayımda azıcık kısaltayım diyorum boyamam da gerek ama kimyasal diye boyamam o mantıklı geliyo doğal boya olursa anca .. şuan 18.haftadayım .siz ne yaptınız
Ben kestirdim sürekli ilk kez duydum saç kesilmez mevzusunu da

Ben hem kestirdim hem boyadım saçımı bir kez.
Kesim mecburi olmuştu ama batıl inanç işte bişey olmadı çocuğuma çok şükür büyüdü.

Kızlar selam
Bende 6+4 hamileyim yıllardır saçımı kısa kullanırım. Benimki planlı bir hamilelik fakat bu hemen hamile kalmayı beklemediğim için kestirmedim biraz daha uzasın öyle kestiririm diyordum ve bu batıl inancı bende biliyorum inanmıyorum fakat bi yanım hep şundan dolayı rahatsız kestiririm Allahım korusun bir şey olur ben ömür boyu kendimi suçlarım kestirdim işte ondan oldu diye diye o yüzden kestirmek yerine bol bol kuaförde bakım yapıp saçlarımın düzelmesini sağlayacağım

Bende 6+4 hamileyim yıllardır saçımı kısa kullanırım. Benimki planlı bir hamilelik fakat bu hemen hamile kalmayı beklemediğim için kestirmedim biraz daha uzasın öyle kestiririm diyordum ve bu batıl inancı bende biliyorum inanmıyorum fakat bi yanım hep şundan dolayı rahatsız kestiririm Allahım korusun bir şey olur ben ömür boyu kendimi suçlarım kestirdim işte ondan oldu diye diye o yüzden kestirmek yerine bol bol kuaförde bakım yapıp saçlarımın düzelmesini sağlayacağım
Ya işte bende vicdan azabı çekerim diye korkuyorum insan muallakta kalıyor ve benim şuan baya uzadı 18. Haftayım bari 6.ayı mı geçireyim iyice doğuma yakın uçlarından kısaltırım diyordum bakalım ne olacak

Ya işte bende vicdan azabı çekerim diye korkuyorum insan muallakta kalıyor ve benim şuan baya uzadı 18. Haftayım bari 6.ayı mı geçireyim iyice doğuma yakın uçlarından kısaltırım diyordum bakalım ne olacak
Siz bilirsiniz tabii

Batıl inanç olduğunu biliyorsanız yarın bir gün Allah korusun ama bir durum olsa neden saç kestirmeye bağlayasınız ki? Bu bilmeyen insanın yapacağı iş. Hem biliyorum deyip hem yarın vicdan azabı çekerim demek çok tezat.

Boyadan ne olursa olsun uzak durdum, ama kestirdim hiçbisey de olmadı

Batıla inanmam ama olacağı tutar çekim yasası gibi diye kestirmiyorum. Hani inanmasan bile birçok kişi aynı şeyi söyleyince başına gelir ya öyle bişey olur molur diye aman diyorum 9 ay kesilmese nolcak

Benimkini kuaförüm kesmemişti, kendim kesmiştim 😂 ama boyaya bitkisel bile olsa cesaret edemezdim

Back