• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Kestirmek Dökülmeyi durdurur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
başka bir sayfada bir paylaşımcımıza daha yazmıştım bunu ;şahsı tecrübeyle sabittir,fazlası vücutta beze oluşumuna yol açar bu da tıbbi uyarısıdır açıklamalarından sonra bepanten,bemiks bunlardan birer kutu enjeksiyon yaptır yani bu hafta 5gün arka arkaya günde bir adet kaba etten igne şeklinde vurdur sonraki haftayı boş geç diger hafta yine enjeksiyon şeklinde 1aylık kür uygula haricen uygulamalar saç derisinin en üst katmanına ulaşır (temiz saç gözenek açıklıgı varsa tabi ki) dahili tedavi daha etkili olur bu tavsiyemi kansızlık tedavisi oldugun hekime de danışabilirsin

başka bir sayfada bir paylaşımcımıza daha yazmıştım bunu ;şahsı tecrübeyle sabittir,fazlası vücutta beze oluşumuna yol açar bu da tıbbi uyarısıdır açıklamalarından sonra bepanten,bemiks bunlardan birer kutu enjeksiyon yaptır yani bu hafta 5gün arka arkaya günde bir adet kaba etten igne şeklinde vurdur sonraki haftayı boş geç diger hafta yine enjeksiyon şeklinde 1aylık kür uygula haricen uygulamalar saç derisinin en üst katmanına ulaşır (temiz saç gözenek açıklıgı varsa tabi ki) dahili tedavi daha etkili olur bu tavsiyemi kansızlık tedavisi oldugun hekime de danışabilirsin

gerçekten bu tedaviyi yeni duydum hep bu ampulleri kırıp bir takım yağlarla maske yaptıklarını duymuştum ama dediğiniz gibi ancak döktor kontrolunde olur galiba,hekime danıştım zaten ilaç tedavisi göryorum ama böyle birşeyden bahsetmedi,yinede teşekkür ederim.a.s.

o ampuller kırıp saçımıza sürelim diye degil enjeksiyon için imal edilmiştir kırıp haricen uygulamak biz hatunların keşfettigi bir yöntemdir hiçbirinin kullanım talimatında MASKE UYGULAMASI yer almaz sen bilirsin yine de aklında bulunsun sen gerçi saç tedavisi degil kansızlık tedavisi görüyorsun o bitince sorunlarının önemli kısmı zaten ortadan kalkacaktır sana saglıklı günler diliyorum

ama hem eczacılar hemde doktorlar şampuanınıza katın diyolar.

benız paylaştıgım enson yöntemdir b vitamini cilt ve saç dostudur enjeksiyon deri altından direk kana karışmasıdır direk etki istiyorsanız diye tavsiye ettim paşa gönlünüz bilir ben bunları yaptım alnımda yeni saçlar dahi çıktı

benız paylaştıgım enson yöntemdir b vitamini cilt ve saç dostudur enjeksiyon deri altından direk kana karışmasıdır direk etki istiyorsanız diye tavsiye ettim paşa gönlünüz bilir ben bunları yaptım alnımda yeni saçlar dahi çıktı

kesinlikle saçlarımın döküldüğü dönem endokrin uzmanı bir profesero gittim ve bana tek tavsiyesi bepanthane ampul oldu bir kutuyu herhafta 1 tane yaptırdım ve dokulmesi durdu saclarım canlandı yoksa zencefilli turplu sular falan iyi gelmior diğer topikteki arkadaşlara da yazdım saclar üstden değil içten beslenır öncelikle vitamin ve besın takviyesi sonra dıstan maskeler falan sac kestırmek dokülmeyi tabikide durdurmaz kısaldıgı ıcın yerlerde ancak daha kısa kıl bulursunuz kestırmenın şöyle bir faydası var kırıklar gidiyor saç ucları kesildiği için hava alıyor besleniyor ve daha sağlıklı gözüküyor...

kesinlikle saçlarımın döküldüğü dönem endokrin uzmanı bir profesero gittim ve bana tek tavsiyesi bepanthane ampul oldu bir kutuyu herhafta 1 tane yaptırdım ve dokulmesi durdu saclarım canlandı yoksa zencefilli turplu sular falan iyi gelmior diğer topikteki arkadaşlara da yazdım saclar üstden değil içten beslenır öncelikle vitamin ve besın takviyesi sonra dıstan maskeler falan sac kestırmek dokülmeyi tabikide durdurmaz kısaldıgı ıcın yerlerde ancak daha kısa kıl bulursunuz kestırmenın şöyle bir faydası var kırıklar gidiyor saç ucları kesildiği için hava alıyor besleniyor ve daha sağlıklı gözüküyor...

ahanda bende diyorum durdurmaz diye sadece yanmış ölmüş saçlar gider saç canlanır.ve saç kısaldığı için dökülme azaldı sanılır.ben kendimi bildim bileli saçlarım dökülüyo.son bikaçyıla kadar çok önemsemezdim dökülmesine sevinirdim bile okadar çoktuki toka patlıyodu kafamda bi tokacıya gittiğinizde kocaman klipsler vardırya lastikler faln en büyüklerinden anca onlarla tutuyodu.ama şimdi baya azaldı destek arıyorum.

şimdi bir kutuda bildiğim adarıyla 5 tane var.her hafta bitane yaptırıyosunuz ve bidaha dökülme olmuyo öylemi.peki sizler yaptıralı ne kadar oldu dökülme hiç başlamadımı

tamam kızlar haklısınız saç kestirmek dökülmeyi tamamen kesmiyor ama benim azaldı sanki birde uzun röfleli saçı açmanın ne kadar ızdırap verici olduğunu benim gibiler anlar.eskiden banyo yapmaya korkardım artık korkmuyorum ama tamamen kesilmedi bu enjeksiyon doktora gözükmeden yaptırılabilir mi?

doktora danışmadan 1kutu bepanten yaptırabilirsin yeterli gelir zaten

Sorun bulunmadıktan sonra dökülme geçmiyor kestirmekle.Uzun saçlarımı kestirdim bu yüzden.İlk günler sanki dökülmesi azaldı,sonra aynı şekilde devam ediyor.

kesinlikle engellemiyo ben kestirdim ve hiç fayda etmedi üstelik beni çok üzdü keşke kestirmese idim .gitti saçlarım

:1no2: canım kesinlikle durdurmaz kestirdiğinle kalıyosun dökülmeye deva

Back