selamlar omega plus argan yağını denemeni tavsiye ederim 1 ayda 5 cm uzadı saçlarım...
teşekküüüüürrrr ederimmm , süpersinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar omega plus argan yağını denemeni tavsiye ederim 1 ayda 5 cm uzadı saçlarım...
MerhabaBen 2 haftadır her duştan sonra saçlarımın uçlarına Otacı'nın Argan Yağı'nı uyguladım. Yanık saçlarım sayesinde inanılmaz yumuşadı! Argan yağı saça kolayca fark edilen bir parlaklık da veriyor. Tavsiye ederim kızlar:)
aldığın argan yağı muhtemelen sahtedir sorması ayıp fiyatı ne kadardı :) aran yağı saçlara güzel bi bakım yapar ve ağırlaştırmaz. orjinalinden kullanmadıkçada bi faydası olmaz. bende hep 20 tl ye falan argan yağı gördüğümü alıyodm ama şimdi orjinalinden kullanıyorm gayet memnunum.bende aldım bu argan yağını ama saçı ağırlaştırıyor başkada faydasıı olmadı
cnm hangi marka kullaniosn smdialdığın argan yağı muhtemelen sahtedir sorması ayıp fiyatı ne kadardı :) aran yağı saçlara güzel bi bakım yapar ve ağırlaştırmaz. orjinalinden kullanmadıkçada bi faydası olmaz. bende hep 20 tl ye falan argan yağı gördüğümü alıyodm ama şimdi orjinalinden kullanıyorm gayet memnunum.
Nashi kullanıyorum ben canım uzun süredirde kullanıyorumcnm hangi marka kullaniosn smdi
tsklerNashi kullanıyorum ben canım uzun süredirde kullanıyorum
Merhaba ben argan yağı kullanıyorum ama ucuz olan ürünler gercek argan yağı değil bence.ben organik sertifikalı olmasına dikkat ediyorum.cünkü saça sürüyoruz ne olduğunu bilmeliyiz diye düşünüyorum.ben fushi argan yağı kullanıyorum son derece memnunum.tavsiye ederim.banyodan sonra havluyla kurulayıp ıslak saç uçlarıma uyguluyor ve kurutuyorum.aynı zamanda kuru saç diplerime ve uçlarına uygulayıp gece boyu öyle tutuyor ve sabah yıkıyorum.sonuc mükemmelHmm teşekkürler. Peki fiyatı nedir?
Herzaman gittiğim kuaför morfose argan yağını 45 TL ye satıyor. Kuaför malzemeleri satan yere gittim ve 20 TL ye aldım. Dün aldım kuru saçıma biraz sürdüm yumuşacık yaptı. Kuaförler kızabilir ama kazıklanınca da ben onlara kızıyorum. Toptancılarda çok güzel ürünler var ve pahalıda değiller. Şampuan olarak maxwell argan yağlı şampuan kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. En güzelide bu ikisininde türk malı olması.