- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herzaman gittiğim kuaför morfose argan yağını 45 TL ye satıyor. Kuaför malzemeleri satan yere gittim ve 20 TL ye aldım. Dün aldım kuru saçıma biraz sürdüm yumuşacık yaptı. Kuaförler kızabilir ama kazıklanınca da ben onlara kızıyorum. Toptancılarda çok güzel ürünler var ve pahalıda değiller. Şampuan olarak maxwell argan yağlı şampuan kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. En güzelide bu ikisininde türk malı olması.
merhaba kızlar, eşim fastan üzerinde %100 naturel argan yağı getirdi. pazarlıkla 250 ml ini yaklaşık 35 tl gibi bir fiyata almış. burada okuyorum %100ler 150-175 tl den bahsediliyor. burada mı pahalı yoksa eşimin aldığı gerçek argan yağı değil mi bu fiyata:S?
Forumda aradım taradım bulamadım. Bulduklarımda da pek ayrıntılı bilgi yoktu.
Eveet aranızda "saçları için" :) argan yağı kullanmış birileri var mı?
Ben şunu buldum. Yalnız halam şampuanın içine katılarak yapılıyormuş dedi. Siz nasıl uyguladınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...ozmetik/sac-bakimi-icin-argan-yagi-12874.html
Ben nashinin argan yagini kullaniyorum . Ama saclarim asiri yipranmis oldugu icin tek basina yetersiz kalio. Nashiden cok memnunum
Kızlar büyük boy kitoko argan yağım bugün geldi öncelikle kokusu harika erkek parfümlerini andırıyor. Bakalım yarından itibaren kullanmaya başlıcam etkilerini yazarıım