Canım bi sorum olucak; saçlarımı beyaz sabunla yıkamadan 10 gün sonra garnier sıcak çikolataya boyasam olur mu? beyaz sabun çok yıpratıyor saçımı hiç kullanmıyorum zaten.
Bugün renklere bi baktım da garnier ın o rengi hoşuma gitti iyi bir sonuç alır mıyım sence? :26:
Çok soru sordum ama
Saçlarınızı eşit tona getirmek için kuaför desteği almalısınız. Artık evde yapacağınız bir şey kalmamış , çok ton farklılıkları var diyorsunuz , tek çare kuaför yada bir ton koyu boyamanız. 8.1 küllü koyu sarı , kızıllığı yani doreliği alır siz şimdi doreden mi kurtulmak istiyorsunuz yoksa diplerinizi sarı yapmak mı ? Palette açıcı ile koyu yerlerle açık yerleri aynı tona getirebilirsiniz ama saçınız yanabilir dikkat.[/QUOTE
saçımın en son hali ben sarı istiyorum.platin röfleyken saçımı boyayım dedim yeşil oldu üstüne sıcak çikolata sürdüm koyu olunca platteyle açtım platte sarıyla boyafım en son bu halde.kuaföre gittim ne yazıkki fiyatlar havada uçuşuyor.sizce ne yapmalıyım terar platte açıcı kullansam üzerinede sizi dediğiniz gibi 8/1 kullansam dipteki dorelik gidermiEki Görüntüle 862230
Bir nebze olsun gidecektir tabikide , her boyamanızda azalır , içinr turuncu azaltıcı koyabilirsiniz (prof boya kullanırsanız)
Bu ise küllü kumraldır canım küllü için profosyonel boyalar tercih etmelisin :) Lorel Majirel , Koleston Perfect gibi.
Profosyoneller sizi kurtarabilir , garnier zaten başlıbaşına doğal bi boya , ne kadar etkili ki ? Ayrıca sıcak çikolata rengi kızıl pigmenti içeriyor , yani siz zaten saçınız dore boyayı kusacak seviyede siz yine dore düşünüyorsunuz , yapmayın etmeyin saçınıza yazık .
Yani benim tavsiyem bu bekleyin , hatta gidin tonsuz renk yani doğal nüans alın , o çok daha iyi gelir altta doreniz var zaten , çikolata olur , küllü de boyarsanız turunculuk gider .. Ama siz çikolata istiyorsunuz , bunun için uzun bir süreç lazım.
Beyaz sabun yerine , zeytinyağlı (has) sabun veya erkeklere özel kepek şampuanı kullanın ve sık sık nemlendirin saçlarınızı. Nemlendirici serum kullanmanızı öneririm. Ben siyah boyayı 2 haftada attım saçlarımdan beyaz sabunla. Sizde yapabilirsiniz
Aslında bu kadar acele etmemin sebebi, 5 gün sonra en yakın arkadaşımın nişanı var ve saçlarımı düzeltmem gerek. Bugün yıkadım ve hiç boya akmadı. Normalde havluya bile olsa boya geçerdi ama hiç akmadı tuhafıma gitti :44:
Peki hangi rengi boyamamı önerirsin? Koyu kahve vs de olabilir, önemli olan bu renkten kurtulmam
slm ben de bir soru sorabilir miyim?Şu anda saçımda 7.8 tonunda karamel üzeri sık olmayan röfleler var ve yüzüme hiç yakışmadı.ms marilyn kullanıcının yüklediği 7. fotodaki küllü saç rengini çok beğendim.Osaç rengini nasıl elde edebilirim.teşekkürler
bu gece saçlarımı boyayacağım , majirel 7.43 ile bakalım sonuç nasıl olacak :)))
Bir nebze olsun gidecektir tabikide , her boyamanızda azalır , içinr turuncu azaltıcı koyabilirsiniz (prof boya kullanırsanız)
teşekkür ederim cevapınız için.biraz bekleyim yoksa saçlarım elimde kalıcak hem boya akar saçım dinlenir
merhaba, benim saçlarımda röfle var fakat hamilelikten dolayı boyayamadım 1 yıl olcak nerdeyse baya bi diplerim çıktı..
kendi saç rengim kestane oluyo sanırım. fotodaki rengi nasıl yakalarım birde düz renk mi bu yoksa röfle mi?
teşekkür ederim cevapınız için.biraz bekleyim yoksa saçlarım elimde kalıcak hem boya akar saçım dinlenir
Bakır ve küllü renkler dışında 20-25 günde bir boya yapmak lazım. Bakır ve Küllü çok aktığı için 15 günde bir yapılabilir ...
Yoğun küllü açık sarı bu , saç önce çok açılırsa buna yakın bir renk elde edilir , hamileyseniz öncelikle hayırlı olsun dilekllerimi iletirim :))) sonra , loreal inoa var amonyaksız doğal yap bazlı boya onunla saçlarınızı boyayabilirsiniz :)
merhabalar saçlarım pilatin sarısıydı çok açık duruyordu solgun gösteriyordu bende koleston 7.0 boyadım saçlarım tuhaf oldu yeşilimsi bi renk oldu.benim istediğim renk açık kumral sarı yansımalı bi renkti.şimdi ben bu saçımı nasıl istediğim renge dönüştüreceğim.yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum....
amin, teşekkür ederim :)