- 17 Haziran 2013
- 690
- 49
- 51
canım tam istediğim saç rengi ben kumralım ama saç rengi koyu kestane...
resmindeki rengi yakalamak için tavsiyeni bekliyorum...
sevgiler...
Saçların boyalımı canım ? Boyalıysa biraz zor ama ben iki yolu da anlatayım. Benim saçlarım beren saatin aşkı memnudaki saç rengi yani doğal rengim oydu dediğim gibi daha önceleri platin , kırmızı , siyah , kestane , gölge , balyaj her saç rengini denedim (ŞU SIRALAR HÜRREM SULTANIM :)))) işte ama bu saç rengim doğal saçıma boyanmıştı. Hatta hatırlıyorum haziranda boyattım 3 kutu boya gitti o saçıma renk olarak 7.3 tü . Normalde 7.3 tam fındık kabuğu renginde tutuyor. Ama bende nedense açık tutmuştu . (Sonradan öğrendim saçlarım önce majiblond ile boyanmış) şimdi bana yapılan işlem önce majirel majiblond 911 S ile açılıp üstüne 7.3 boyanmıştı birde cila attırmıştım tabi ve uçlarına ombre attırmıştım. Tam yaz kadını havası ) ama pek bi aktı rengim. En sonunda sarı ettim onları iyice
Gelelim sana , saçlarına sildirme yapman lazım (eğerboya ise) bu biraz masraflı bu yüzden açtırmak daha ucuza gelir :) güzelce açtır saçlarını ardından yoğun bakım yaptır , açıldıktan sonra kendine gelmeli bir 10 gün sonra (dibin çıkmasın aman) rahatça 7.3 boyayabilirsin :)) yalnız saçlarını açmayı uzun süreçte yapmanı tavsiye ederim birden yapman birraz hasar verir