- 17 Haziran 2013
- 690
- 49
- 51
Canım bi sorum olucak; saçlarımı beyaz sabunla yıkamadan 10 gün sonra garnier sıcak çikolataya boyasam olur mu? beyaz sabun çok yıpratıyor saçımı hiç kullanmıyorum zaten.
Bugün renklere bi baktım da garnier ın o rengi hoşuma gitti iyi bir sonuç alır mıyım sence? :26:
Çok soru sordum ama
Profosyoneller sizi kurtarabilir , garnier zaten başlıbaşına doğal bi boya , ne kadar etkili ki ? Ayrıca sıcak çikolata rengi kızıl pigmenti içeriyor , yani siz zaten saçınız dore boyayı kusacak seviyede siz yine dore düşünüyorsunuz , yapmayın etmeyin saçınıza yazık .
Yani benim tavsiyem bu bekleyin , hatta gidin tonsuz renk yani doğal nüans alın , o çok daha iyi gelir altta doreniz var zaten , çikolata olur , küllü de boyarsanız turunculuk gider .. Ama siz çikolata istiyorsunuz , bunun için uzun bir süreç lazım.
Beyaz sabun yerine , zeytinyağlı (has) sabun veya erkeklere özel kepek şampuanı kullanın ve sık sık nemlendirin saçlarınızı. Nemlendirici serum kullanmanızı öneririm. Ben siyah boyayı 2 haftada attım saçlarımdan beyaz sabunla. Sizde yapabilirsiniz
Son düzenleme: