sizin saçınız irlanda kızılı diye gecer ve 7/47 bu tona denk gelir. Yani 7/74 veya 7/47 tam sizlik. Ama bi farklık istersen 7/47 den 15 gün sonra 7/77 boya aktıkca o renk olsun :)
Ay hevesim kırılıyor kız zaten beckham modeline cesaretim yok iyice vaz gectim. Cam terebentibini coğu kisi kötü sonuç alıyor da benin saçımın ilacı o yaw. O parlaklığımı felan ben ondan da alıyorum. Kerastase kullanıyorum. Merak edenler oldu. Özel mesajla felan soruldu . Düzleştirici etki yapanı.
Canım insallah saçların uzar. Merak etme cnm. Benim kızkardeşimde depresyona girdi saçım azaldı saçım azaldı dedi gitti beckham kestirdi bide o 7 senedir platin sarı kullanıyor. Benim gibi zenci kıvırcğı saçlarına hep fön cektirir öyle yani oda sırf fönsüz güzel duran ve artık platin kadar yıpratmayan bir renk bakır a geçti. Şuan memnun. Eminim alısınca sende seversin
Bende böyle istiyorum. O canım saçlarımı illa kestiricem kafama koydum :))
Eki Görüntüle 986008 Eki Görüntüle 986006 Eki Görüntüle 986007 Eki Görüntüle 986009 Eki Görüntüle 986010 Eki Görüntüle 986011 Eki Görüntüle 986012
ne yaparsan yap ama sakın ensen acılmasın çok üzülürsün sonra,,,,
ay gerçekten çok teşekkürederim ne iyi geldi fikirleriniz ....7.47 çok aşırı bakırlı ama 7.74 tam benim rengim eğer bulursam boyayacağım tabi bi balköpüğüne döniyim önce eğer bulamazsam yine 7.77 kurtarıcım olacak sonucu bildiricem sana şekerim çok öptüm...
Tamam canım dediğin renge de bakıcam çok teşekkür ederimmmmm
Merhaba. Ben beyaz tenliyim, doğal saç rengim açık kumral ama şuan koyu sar boya var saçlarımda. Kaş rengim de kumral gibi ne açık ne koyu bir renk. Kafamda bir kaç saç rengi var sence benim rengimde birine hangisi daha çok yakışır? ve bu renkleri evde nasıl elde edebilirim?
biraz fazla oldu biliyorum =))
Koyudur , çok mor değil ama istersen sana daha önce benim de kullandığım bir rengi önereyim 6.52 Loreal Kullanmıştım. Bu renk kolestonda 6/56 ya denk geliyor. Ama var mı hiç bilmiyorum. Var ise kullanabilirsin. Yani ben kızıl kahveyi onla yakalamıştım. Ben cok önceleri 1-2 sene kadar 6.60 kullandım. Korkulduğu kadar kızıl değil. En yoğun kızıl boya ve ben cok memnun kalmıstım. Hatta bana en cok yakıstığını düsündüğüm renktir. Benim şarap kızılı saçlarımı gördün mü ? Orada ben 5.65 ile 4.60 karıştırdım. Çok güzel bir ton yakaladım sende yakalayabilirsin. Ama saçın şuan açık ve boya kusacaktır. O yüzden 6.3 ile sana pigmentasyon anlatayım. Pigmentasyon yaparsan çok koyu seçme 6 felan boya. 6.52 tam senlik bence. Şimdi 1 kutu Koleston Perfect 6/3 boyayı 1 çay bardağı (kalın belli cay bardağı olsun) ılık su ile yavaş yavaş yani BİRAZ BOYA BİRAZ SU KARIŞTIR BİRAZDAHA BOYA BİRAZ DAHA SU Şeklinde karıştırıp saçın açılmış olan her yerine sürüyorsun iğrenç bir görünüm olucak hiç sorun etme saça kat kat sür sonra gelisi güzel şanpuan gibi devam et 25 dk bekledikten sonra HEMEN SAÇ KOYULAŞMIŞ İSE DİREK BOYAYA GEÇİN YIKAMA YOK. sonra bir kutu (saçın uzun ise 2 kutu ) boyayı 75 ml oksidan ile %9 olsun kızıllarda öyle (majirelde 75 ml , kolestonda 60 ml) saçına önce dip sonra uç lara sürmek üzere en son boylara geciyorsun. Ve uçlara dönüp tekrar bi boya yedirmesi yapıyorsun. Sonra saç rengini alır almaz yıkamıyor ısı ile 7-8 dk bekliyorsun. Sonra yıkayıp güzel kızıl saçların oluyor :)) ben böyle yapmıştım :)
Sea cok kotu durumdayim acil yardim et.
Boyalari aldim kuafore gittim boyasin diye olmaz acma boyama yapmamiz gerekiyor dedi
bende sinir oldum ciktim evde kendim boyayim dedim sac berbat bir turuncu dore sacma salak
bir renk oldu. Benim istedigim rengide biliyorsun acik kullu kumral koyu sar arasi bir renk serenay sarikaya
diyeyim iste. Simdi bu renkten nasil kurtulcam illa acma yapmam mi gerek oryal filan kullansam yanar mi cunku bu saci
artego 900 ile boyadim salak gibi de 40vol kullandim acilsinda 8.01 boyayim diye. Sacimi kesmeyi bile dusundum hatta
kazimayi offff napayimda bu renkten kurtulup o renge doneyim.
Hafta universiteye gidicem regl oldum boyayamiyorum diye okula bile gitmiyodum simdi daha berbat oldu
Fotolari ekliyorumEki Görüntüle 989489 Eki Görüntüle 989489
Çok teşekkür ederim canım, bu haftasonu yapıcam inşallah tuttururum. Çok çok yardımcı oldun bu sefer olucak:) becerirsem resmini atarım buraya:)
7. resımdekı sac rengı tam hayalımdekı sac uclarınada sarı balyaj attırmayı ıstıyorum bu renge nasıl ulasabılırım acaba
Ben size ne önerdim ? Unuttum bilmiyorum ama dore boyanmış gibi duruyor. Neden artego gibi bi boyaya güvendiniz ? Küllü uzmanı kolestondur. 1-2 gün böyle bekleyin. Sonra Koleston Perfect 8-1 ile boyayın. Saçlarınızdan boya aksın ama açarken küllü boyanması lazımdı neden öyle yaptınız ... Acma yaparsan serenay sarıkaya rengine ulasamazsı baştan söyleyeyim.
Kızlar kullandığım Loreal açık kestane,5.3 dore arıyorum.
Bu rengi bulmakta o kadar zorlanıyorum ki...ne marketlerde,ne de başka yerden bulamıyorum,bir tek Eminönü çarşıdan,bir yerden alıyorum,o da her zaman olmuyor,sizin bildiğiniz bir yer vasa,lütfen yazın.
Merhaba sea123. Bana da tavsiye verirsen çok sevinirim. Doğal saç rengim koyu kahve-siyah. Ben açık kahve tonlarında saç rengi istiyorum uzun süredir. İki ay önce hiç boya olmayan saçımı syoss 4.8 çikolata kahveye boyadım fakat saçımda neredeyse yok denecek kadar kahve rengilik oldu. Yani sanırım en fazla bir ton değişmiştir saçım. Sonra bana boyadıkça açılır saç rengin dediler. Fakat bir süredir burada yazılanları okudukça aslında kaç kere aynı renge boyarsam boyayayım bir değişiklik olmayacağını anladım.
İstediğim tonlar altın kahve gibi tonlar.
Bu rengi elde edebilmem için tavsiyede bulunur musun?
Saçınızı boyamasaydınız şuanda direk boya ile harika altın kahve saç rengine ulaşacaktınız. Şimdi saçlarınızı açmanız gerekecek. 3 kutu Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı alıyorsunuz. 4-5 gün ara ile saçlarınızı açıyorsunuz. Saç kırmızı olur - mavi olur bunlar normaldir. Boyayınca düzelir.3 kutunun bitimi sonunda saçınızı beğenmediyseniz Loreal Majirel 7.13 ile boyamanızı öneririm. Daha turuncumsu isterseniz tam altın renginin biraz koyusu 7/3 Fındık sarısı saç rengini öneririm.
kusura bakmayın arkadaşlar yeni üye oldum siteye, 25 mesaj hakkı için yazıyorum. tekrar çok özür..