Sorma ay yolda görüyorum anam benim kızım allahtan bana benzemiş. Oda böyle süslü kokana :) saçlarını yazın saçlarını açtı röfle yaptık yani bi nevi Ve turunculasmadan şak diye açıldı (babası sarışın ya heralde ona benzedi :)) şuanda dibi geldikce papatya sürüyoruz. Ama anne cok sıkıldım diyor. Sonra kestane yapsam yine sarıyı özlücem diyor. Bende sakacıktan kzııyorum biraz.
Çam terebentini doğru kullanmak önemli. Doğru Şampuanın icine doğru konmalı , ben argan yağlı şampuana koymuştum. Canım bana sorarsanda genetik. Benim kız kardeşim daha 34 ünde beyazları çıktı annem hala kumral kendi saçı geliyor dipten 60 yaşında yani naazar değmesin ben anneme benzemişiim onunda saçları benim gibi. Mesela ben maşa yapsam hoş parlak sallanan hareketli bii saç olur ama kız kardeşim yapsın kaskatı duruyor. Kazık gibi. Tamamen saçın yapısına bağlı canım.
İllumnia olayına gelirsek. Ay ne pahalı boyaymış türkiyede bulamadım ama yurtdısındada pahalı yani. Türkiyede sadece sosyetik kuaförlerde bide benimkinde var diyodu kuaför. Yani kırmızı halı ünlüleri felan kullanıyor diyolar ama benim kuaföre de yeni gelmis sipariş vermiş. Normal boya 70 se buna 100 veriyorum demişti baya pahalı ama inanılmaz harika renkleri var kataloğa bakmalısınız :) ve cok memnun kaldım daha ilk yıkamada akmadı. Şok oldum. Bakır bide yani. Azcık suyun rengi sarı oldu okadar.
sea senin saç renginde değişiklik olacak mı ara ara yaz bizde illumina kullanalım sen zaman geçince de memnun kalmaya devam edersen