- 17 Haziran 2013
- 690
- 49
- 51
inanılmaz sarı merakım var demiştim sana 15 20 cm dipten kumral ve ucundada oryalle açılmış 15 cm sacın üstüne bakırlı kahve boyamıştım.. boyayı pişman oldugum için evde sabunla falan akıttm şimdi bugun aklımda oryalle acıp acık bi sarıya boyamak var yanarsa yansın dıyorum eskı oryallı kısımlarda kopma olurmu kı? sence yapmalımıyım?
Hiç girişme taraftarıyım canım :))) ama sarı istiyorsun bir yanım da Yapsa ne gzl olur diyor. Ama diyemiyorum. Hemen öyle açma yavaş yavaş , kuaföre git bana kumral zemin üzerine güneşten açılmışcasına balyaj atın de ama saçım yıpranmış dırumda inoa kullanmanız mümkünmü felan de , harika sonuç al sonra evde onlara bakım yap 1 ay toparlansın yine balyaja git aynı balyajı aynı süreyi bidaha yapsın , yaza kadar sarışın olursun ben yarın Kuaföre gidiyorum bakır sarıya gecicem KIZILA GOOODBYEEE :))) mart ayında katılmam gereken cok davet var ve insanlar beni kırmızı kafa görmeye alıştığından böyle bi değişim görsünler. Nisanda hemen sana anlattığım bu yöntem ile yaza kadar platin sarıya (ya şu ferihadaki hande gibi ) gelmek istiyorum.